meraba öncelikle arkadaşlar Asus Radeon RX 6700 XT OC 12GB 3 fanlı asus tuf modeli 1 yıl mining yapılmış ve fiyatı 7k adam açıklamaya 1 sene kadar mining yapılmıştır sonrasında da 1 sene boşta kalmıştır. Mining yapıldığı süre boyunca sıcaklıkları 40C geçmemiştir yazmış jelatinleri hala üstünde...
meraba öncelikle arkadaşlar Asus Radeon RX 6700 XT OC 12GB 3 fanlı asus tuf modeli 1 yıl mining yapılmış ve fiyatı 7k adam açıklamaya 1 sene kadar mining yapılmıştır sonrasında da 1 sene boşta kalmıştır. Mining yapıldığı süre boyunca sıcaklıkları 40C geçmemiştir yazmış jelatinleri hala üstünde...
arkadaşlar 6k bütçem var ama en iyi kulaklığa sahip olmak istiyorum kafamda arctis 9 kablosuz kulaklık var ama arctis 7+ aynı gibi gördüm 2k daha ucuz 9 a göre hangisini tavsiye edersiniz
Merhabalar öncelikle 45k param var ve monitör ile bilgisayar alacam ama seçemedim oyun odaklı olcak toplama bilgisayar istiyorum. Ama kendim toplayacam akakçeden daha uygun şekilde parça parça önerirseni çok iyi olur şimdiden teşekkürler