Anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı …. az demişler o misal . Sana burda destan yazsam yine anlamazssın konuyu nerden nereye çektin 😅
İyi Forumlar..
Yine varsayımlarla konuşuyorsun 😅 Seni muhattap almam sıkıntı . Sadece son 6 ay içerisinde hepsiburada üzerinden aldıklarımı atayım diğer platformları bile atmıyorum. alıp gerek kullanıp gerek kullanmadan sattığım monitörlerin bir kaçı ektedir. Bu işin hem ticaretini hem hobisini yapan birisi...
Sıfır monitör bilgim olduğuna neye dayanarak karar verdin acaba ? Konu başında abartı bir indirim olduğunu belirtmedim siz kendi kafanıza göre yorum yapıyorsunuz.Ayrıca indirimi KTC markası yapmıyor. Aracı firmalar keyfine göre artırıp düşürüyor. “ Sıradan bir IPS monitör “ ibaresine gelecek...
Dostum takip etmeden 100₺ mi sıcak fırsat yazıyorsun. Daha düne kadar ürün fiyatı şişmişti 4649₺ idi şuanda tekrar düşürdüler orda yazana göre muamele yapana kadar daha iyisini at aynı paraya bi faydan dokunsun.
“ Fiyatları Resmen Yere İndiriyoruz “ İbaresinin hakkını veren bir indirim göremedim. Evet indirim var fakat abartıldığı kadar bir şey yok. Ayrıca tek çekim olması sıkıntı.
Sorunlu olmasa sence fiyatı düşer mi ? Neden 4060 3060 bile hala ikinci elde bile 10k ederken bu kart istediği rağbeti görmüyor sıfır piyasası 13-14 lerden 9-10 lara düştü .
Dostum mesajımda da bunu belirttim zaten bu kart 1080p kartı değil. İşlemci seçen bir kart ve pcie 4.0 olmazssa olmazı. Bu kartı kullanacak kişinin adam akıllı bir işlemcisi ve anakartı olmak zorunda ve kesinlikle 2k kullanmalı.
1778594195
CS2 de 1080p monitör ile bir 10 snlik fps test videosu...
500fps almayı beklemek değil mesele sabit fps alabilmek 200-300 fps arası dalgalanma normal kabul ediliebilir fakat 250-300 fps alan bir kartın birden 70 fpslere çakılıp gpu kullanımının %20-30 lara düşmesi yükte anormal bir durum