Merhabalar ben bu gün bilgisayarımda AMD Catalyst yazılımı kaldırmak ile birazcık uğraştım bu uğraş sonucunda yazılımı kaldırabildim tabi bunun yanında [ BU VİDEO MODU GÖSTERİLEMİYOR BİLGİSAYAR EKRANI GİRİŞ SİNYALİNİ 1920x1080@60Hz OLARAK DEĞİŞTİRİN ] Hatası aldım fakat bu hatayı çözdüm ama...
1-2 ay öncesinde bir müşterim telefonunu getirmişti buna benzer bir sorundan onda ekranda mürekkep akması olduğu için ekran değiştirmiştik bence bi teknik servise gösterin evde geçebilecek bir şey değil
Eğer koruyucu ekran hava aldıysa tablet ekranlarında geçirmen pekte kolay olmaz bi telefoncu yapabilir onu veya kökten çözüm olarak yeni bir koruyucu taktıdabilirsin terlemeden kaynaklı olabiliyor kırılmazın altında hava ekrana fazla bastırmanı önermem
Merhabalar linkteki kasadan aldım ve kasadan önce aynı yerden aynı fanlardan 4 adet almıştım kasamda şu an total 8 adet fan var ve bu fanların kontrolcüsü de bulunmakta kumandadan fan ayarını kıstığım zaman cıııııızz diye bir ses çıkıyor ama fanlar max çalıştığı zaman ses yok geceleri fan...
ASUS P8H61-M LX3 PLUS R2.0 anakartım var ve şu an yeni bir kasa almak istiyorum ama anakartın hangi ATX olduğunu bilmiyorum ve düzgün bir bilgi alamadım konuyu bilen birisi bu anakartın hangi ATX olduğunu cevaplayabilir mi ?
Tamamdır hocam bu gece koyacağım bir halının altına yarın akşama alırım inşallah düzelir bir daha mouse pad almak istemiyroum çünkü :)
1709160785
Tamamdır hocam teşekkür ederim duruma göre konuyu kapatırım