Bilgisayarım olmadığı zaman ben de mekatronik okuyordum. bütün dersler bilgisayar üzerine olduğu için ben 1. seneyi okuduktan sonra bıraktım. sen de sorun yaşayabilirsin. en azından ortalama bir laptop alırsan işlemcisi kuvvetli işini görebilir
Merhabalar
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz modelini kullanıyorum. 2 adet m2 ssd alanım bulunuyor . Rx 6800 ekran kartımın boyutu saçma sapan bir büyüklükte olduğu için ikinci m2 ssd alanım kapanıyor. ekran kartını söküp m2 ssdyi yerleştirip tekrardan ekran kartını takarsam herhangi bir sorun yaşar...
benim indirmem de oyun farkı yok. epic ea gibi yerler de 100 mbs indirme alıyorum steame girince 2 mbs e kadar düşüyor. bazen tam diyorum güzel en azından 75 80 e kadar çıktı,15 dakika sonra tekrardan 0 a düşüyor sonra 2 3 oluyor. ayrıca indirme yaparken internet hızı düşürecek hiç bir şeye de...
alabilirsin güzel bir model, ben de kullanıyorum ama yanına çok yüksek bir ekran kartı sıkıntı yaratabilir dar boğaz olarak. o yuzden 2 k monitor aldım 2 k da kullanıyorum besliyor herhangi bir sorun yaşamıyorum
Merhabalar herkese. İnternet hızım 900 cıvarında olmasına rağmen steam de indirme hızı olarak 2 mbs tarzı bir rakam alıyorum. Diğer platformlar da indirme hızım 90 95 100 mbs yi buluyor. Ama sadece steam de bu sorunu alıyorum bir bilgisi olan var mı veya bir çözümü..