Yalon isimli üyenin son içerikleri

1. Yalon

30-40K TL Aralığında Laptop önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar. Önceliğimiz oyun değil kuzenime alıcaz ders çalışacak başlıca beklentilerimiz; - uzun pil ömrü - donanım olarak yeterli - yıllarca kullanımda minimum problem çıkaracak Şimdiden tavsiyeler için teşekkür ederim. İyi forumlar.
  2. Yalon

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Prime Özel 7.599 TL

Hocam ben aldım kullaanmaya başladım ilana koyduğum modeli. Gayet memnunum çok şükür ölü piksel de çıkmaadı akıcılık güzel zaten 1ms gtg bile güzel hissettiriyor gayet yeterli benim için size de tavsiye ederim.
  3. Yalon

Yalnız hocam trendyolda ki monitörde pivot yok amazonda var o da bir garip 1727255877 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB8JTSCF?tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 1727255912 pardon hocam başlıkta 260 hz yazıyordu 180 hz miş
  4. Yalon

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg27aqm1a-27-1ms-260hz-2k-qhd-ips-freesync-ve-g-sync-uyumlu-mm-monitor-p-804458840 Hocam kararsız kaldım konuya koyduğum mu bu mu diye bilemedim
  5. Yalon

Ben linkini paylaştığım G5i sipariş ettim yorumlarda da dediğiniz gibi ölü piksel ile karşılaşan çok kişi var ancak panel değişimi için herhangi bir sıkıntı yaşatmamışlar ondan dolayı problem etmedim
  6. Yalon

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D6GJ11DL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  7. Yalon

Çözüldü✓ Tabletim Açılmıyor (Aidata Alim 10 ADT 1061)

Doğrudur zaten servise götürdüm anakartı bozulmuş ücretsiz bir şekilde kendisi bile almadı bende evde bi köşeye koydum artık yapacak bişi yok yine de teşekkürler.
  8. Yalon

Hikayeli güzel oyun arıyorum lütfen

Hocam zaten öyle bir liste yapmışsın ki güzel hikayeli oyun kalmamış. Senua's Saga: Hellblade serisine bakabilirsin.
  9. Yalon

sistemim nasıl

Öncelikle ekran kartı Zotac ve gayet güzel marka. Muhtemelen arkadaşların pc kültüründen anladıklarını sanıyorlar ama bence anlamıyorlar sistemin gayet güzel sadece monitör dahil bu sistem biraz pahallı olabilir ama sonuçta vatandan almışsın. Sisteminden soğumanı gerektirecek bence hiçbir şey...
  10. Yalon

Çözüldü✓ Tabletim Açılmıyor (Aidata Alim 10 ADT 1061)

Ya şöyle android sürümü Android 11 filandı işimi görürdü ama ne yaptıysam olmuyor bi telefoncuya götürmek şart oldu. Yine de teşekkürler.
  11. Yalon

Çözüldü✓ 14K'YA RX 6600 i3 12100F işlemcili hazır sistem buldum, alınır mı?

Bence için siniyorsa alacağın yerde güvenilirse al fazla seçeneğe bakarak kafanı bulandırma bu fiyata böyle sistem biraz zor gibi geliyor bana.
  12. Yalon

Çözüldü✓ MSI G32CQ5P alınır mı?

İsterseniz bunada bir bakın beğenmezseniz attığınızı alabilirsiniz...
  13. Yalon

Çözüldü✓ MSI G32CQ5P alınır mı?

Evet kavislide bu fiyat bandında IPS yok.
  14. Yalon

Hangi bilgisayarı önerirsiniz

4 gb vram seni oyunlarda üzebilir 3050 Tİ kullanmış biri olarak söylüyorum AAA oyunlarda kasar biraz laptoplara bakıp sana dönüş sağlayabilirim. Ayrıca bence vatan gibi büyük marketlerde laptoplar biraz daha pahallıdır diye düşünüyorum. İnternetten alışverişte sıkıntın yoksa trendyol hepsiburada...
Geri