Kendime hep bi akıllı saat almak istemiştim bu sefer karar verdim araştırdım Huawei Watch fit 4 modelini almaya karar verdim nerden söylesem felan diye araştırdım aklıma geldi kuzenime aynı saatten hediye almıştım trendyoldan tam dediği gün gelmişti dedim söyliyim ordan dedim harbi banada tam...
geriye dönük ceza kesileceğini düşünmüyorum fakat bundan sonrası için platformların yanından bile geçmemek gerekir. Dikkat edin dostlar çok canınız oynamak istiyorsa girin yasal sitelere 50 tllik haftada 1 kupon yapın çıkın. He tabi en iyisi oynamamak olur.
Hocam monitör alırken internetten sipariş etmeye korkan çok kişi var ya ölü piksel çıkarsa diye eskidendi o işler ben kendim IPS panel monitörümü Trendyol indirimlerinden aldım geçtim problem yaşanırsa trendyol ile de satıcı ile de kolayca çözebiliyormuşsun diye hiç strese girmedim nerden...
Metropol şehri olduğundan çalışmak zor olmaz çünkü çalışan sayısı fazla olduğundan hayatı kolaylaştırıcı etkenler çok daha fazla oluyor diğer şehirlere kıyasla. 1 saat değil 15 dk otobüs 10 dk metro beklersin. çalışma seçeneklerin çok olur. Yoruldun mu? At kendini boğaza. Ölmek mi istiyorsun? At...