yamanmuriqi isimli üyenin son içerikleri

1. Y

25k butçem var gaming laptop önerisi

bu özelliklerde pc çok iyi 8 gb şu anlık kullanılabilir istersen 8 gb eklersin çok pahalı değil eğer alacaksan 27 k lığı kaçırma
  2. Y

25k butçem var gaming laptop önerisi

casper gibi markalar kullanıcı yorumlarına göre sorunlu laptoplar eğer 27 bin verebilirsen bu bilgisayarı al seni uzun süre götürür istersen 8 gb ram eklersin verdiğin fiyata en iyi performansı alırsın...
  3. Y

18K Civarı Oyun Oynatacak Laptop Önerisi

hocam o fiyata sıfır düzgün bir şeyler bulamayabilriz ama biraz yükseltebilirseniz bütçenizi verdiğiniz paranın hakkını verecek laptop https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-nitro-5-an515-58-544k-nh-qfjey-007-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx3050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,264531762.html
  4. Y

Acer Nitro 5 i5-12450h rtx 4050 alınır mı?

hocam attığınız laptopu ben de inceledim diğer forumlarda da baya sordum ama 27 k ya herkesin dediği nitro 16 aşağıda attığım 2 ay sonra olayı n11 de yok sanırım orda 27k hepsiburadada 28k artı 30 lira eğer imkanınız varsa n11 den alın orası da 6 taksit yapıyor ama erteleme yok 2 ram slotu...
  5. Y

25k bütçem var laptop önerisi

Eğer imkanınız varsa attığım laptopu alın pişman olmazsınız uzun süreli gider sizin için hiçbir şekilde üzmez 27 k ya alabileceğiniz en iyisi...
  6. Y

28K CİVARI LAPTOP ÖNERİSİ SEÇİM TAVSİYESİ

Arkadaşlar 28 k civarı laptop bakıyorum aradığım kriterler en yüksek performansı en düşük fiyata ve kasa sağlamlığı biraz da olsa önemli genel olarak NİTRO 5 ve VİCTUS 16 arasında kaldım araştırmama göre NİTRO 140W VİCTUS 16 120W bu performansa çok etki eder mi etse de victus almaya değer mi...
Geri