yamazaki25 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Ssd hardisk okuma hızı 15-20 mblara düşüyor

Merhaba arkadaşlar 1 Tb ssd m2 hardisk satın aldım linki ekliyorum https://www.hepsiburada.com/kioxia-exceria-nvme-1tb-1700mb-1600mb-s-m2-pcie-nvme-3d-nand-ssd-lrc10z001tg8-p-HBV00000U34LX?magaza=Hepsiburada dosya aktarımı yapdığım zaman ilk yüzde 30 da 1000-1500 mb civarında aktarma hızı var...
  2. Y

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

teşekkür ederim hocam birde forza horizon 5 indirdim en yüksek ayarlarda 60-70 arası fps veriyor mesela
  3. Y

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

anladım hocam bazı kişilerde bu laptoba kötü dediler kafamı karıstırdı, o zaman bu fpsler normaldir problem yaratmama gerek yok sanırım
  4. Y

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

online oynamıyorum hocam msaa 2xde 80 civarı fps alıyorum, oyunlarda ideal fps kaç olmalıdır mesela kusura bakmayın hiç annlamadığım için soruyorum
  5. Y

ASUS TUF GAMİNG F15 LAPTOP MODELİ

Herkese merhaba akşamlar yaklaşık 1 hafta önce indirimdeyken asus tuf gaming f15 modelini 16.200 e aldım fakat bazıları kötü olduğunu söylüyorlar sizce laptop nasıl ben maalasef hiç anlamıyorum bilgisayarlardan iade etmeme gerek varmı sizce kullanmalımıyım laptopun linkini ekliyorum, değerli...
  6. Y

GTA 5 DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Merhabalar kolay gelsin yeni bir bilgisayar aldım çok anlamıyorum ama fps düşük gibi geldi pcyi ilk aldıgım zamanlar 100 fps alıyordum şimdi 60-70 civarı bilgisayar asus f15 serisi intel i5 11400h işlemci rtx 2050 ekran kartı 16 gb ram özellikleri bulunmakta gta 5 en yuksek ayarlarda bu...
Geri