https://www.gaming.gen.tr/urun/682854/ultima-rx9070xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ arkadaşlar konuya sonradan bakan olursa normalde kaliteli ve bilindik markalarla parçaları belirledim ama şehirimde düzgün pc ci olmadığı için...
Hocam va tercihim değil markada benim için önemli lexar markası son zamanlarda bilinsede benim tercihim değiller uzun süreli kulanacağım bir bilgisayar alıcağım o yüzden benim için önemli
Hesabımda arkadaşım oynuyordu konuitum çık dedim hesaptan tam o sırada tek değiştim sonra brawl staes deste yazdım hesabımda biri var diye hesap kitlendi 2 3 sene önce hesaba 300 vermişlerdi benim için değerliydi nasıl acabilirim.
9070xt pulse modeli seçmiştim akvaryum tercihim hastası değilim fakat mesh kasalar çok kötü gözüküyor anakart da pcle 5.0 lı 10 bin tl nin altında anakart bulamadım onun dışında ilk kasalı pc im olucak markalar hakkında bilgim yok pc hocası ve forumlardan biraz biraz biliyorum bilmediğim...
Xiaomi ağ yükselticisi kulanıyorum oyun oynarken sürekli interneten atıyo ciyazlamı alakalı ben depremden dolayı ankaraya gittiğimde olmuyodu orda normal wifi kulanıyodum bilgisayarlamı alakalı yardımcı olursanız sevinirim