Yanlız1K direnç isimli üyenin son içerikleri

1. Yanlız1K direnç

Öneri Samsung almayın pişmanlık

servis talebi oluşturdum aramalarını,bekliyorum zaten 2 hafta iade hakkım var daha düzgün bir şey alırım
  2. Yanlız1K direnç

yo monitörü beğendim zatende fabrikasyon hatası var servisle görüştüm tek ölü piksele bir şey yapamayacaklarını söylediler bu geced eoyun oynarken bir ölü piksel daha oluştu yine servise gidicem sonuöta tek ölü piksel bile ayıplı mal sayılıyor
  3. Yanlız1K direnç

tamam en iyi türkçe bilen sensin kasma 😂
  4. Yanlız1K direnç

reyis çok boş yaptın ghosting testini yaptım sıkıntısı yoktu tonca forumda yok g4ün ghostingi ile ilgili ek olarak güncellemede yapayım tekrar götürdüm kabul ettiler rapor çıkması gerektiğini söylediler ondan sonra değişim işlemleri yapılacak toz işinide söyledim nedenini bilmediklerini söyleyip...
  5. Yanlız1K direnç

benim hoşuma gitmişti arkadaşımda görmüştüm yorumlarıda iyidi
  6. Yanlız1K direnç

valla rezalet pişmanım
  7. Yanlız1K direnç

sıfır kendi uygulamasından samsung shoptan aldım jelatinleri vs. üstündeydi
  8. Yanlız1K direnç

samsung odyssey g4 aldım aldığıma pişman oldum kutuyu açtığımda monitör toz içindeydi hadi bi açayım deniyim dedim ölü pikselide vardı servisindede yardımcı olmuyorlar almayın aldırmayın
  9. Yanlız1K direnç

Samsung monitör mü asus monitör mü

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-1-ms-full-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gclid=Cj0KCQjwiqbBBhCAARIsAJSfZkYgDM2h-UEKyEB2yIK97h3mCWnh2wE3BGBHUYoyPex4i5-jSUiARhUaAh43EALw_wcB...
  10. Yanlız1K direnç

Lgs son 1 ay ne yapmam gerek.

okul denemeleriyle çok farklı oluyor lgs çok kolay gibi geliyo ama değil lgsden 380 almıştım ben obp kullanarak bi yere girdim ortalamanı yüksek tut
  11. Yanlız1K direnç

Samsung Odyssey G4 harici monitör önerisi

lenovo va panel 1746741099 sonuçta üğretim hatası olabilir herkese denk gelmez ki
  12. Yanlız1K direnç

Samsung Odyssey G4 harici monitör önerisi

Samsung Odyssey G4 hoşuma gitti fiyatı biraz fazla geldi bu özelliklere göre piyasada 280hzler aynı fiyatta Samsung Odyssey G4 haricinde bir monitör öneriniz var mı yoksa bunu alıcam
  13. Yanlız1K direnç

Lenovo Legion R25F-30 alınır mı?

lenovo Legion R25F-30 alınır mı? https://ty.gl/71qza0zpjspvf genel olarak oyun oynamak için kullanıcam 6000 küsür bütçem var bu monitör hoşuma gitti sizce alınır mı? sizinde önereceğiniz varsa önerir misiniz?
  14. Yanlız1K direnç

Havyada topraklama şart mı?

Sizce havyada topraklama şart mı? Bence hassas devreler için şart ama basit devreler için pek de gerekli değil gibi. Sizin düşünceniz nedir? Benim fikrim şart olması. Zaten topraklamasız havyalar ucuz ve dandik oluyor genel olarak hızlı bozuluyor. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir havya...
  15. Yanlız1K direnç

4500-5000 TL monitör önerisi

4500-5000 TL arası alabiliceğim en iyi monitör ne
Geri