yo monitörü beğendim zatende fabrikasyon hatası var servisle görüştüm tek ölü piksele bir şey yapamayacaklarını söylediler bu geced eoyun oynarken bir ölü piksel daha oluştu yine servise gidicem sonuöta tek ölü piksel bile ayıplı mal sayılıyor
reyis çok boş yaptın ghosting testini yaptım sıkıntısı yoktu tonca forumda yok g4ün ghostingi ile ilgili ek olarak güncellemede yapayım tekrar götürdüm kabul ettiler rapor çıkması gerektiğini söylediler ondan sonra değişim işlemleri yapılacak toz işinide söyledim nedenini bilmediklerini söyleyip...
Samsung Odyssey G4 hoşuma gitti fiyatı biraz fazla geldi bu özelliklere göre piyasada 280hzler aynı fiyatta Samsung Odyssey G4 haricinde bir monitör öneriniz var mı yoksa bunu alıcam
lenovo Legion R25F-30 alınır mı?
https://ty.gl/71qza0zpjspvf
genel olarak oyun oynamak için kullanıcam 6000 küsür bütçem var bu monitör hoşuma gitti sizce alınır mı? sizinde önereceğiniz varsa önerir misiniz?
Sizce havyada topraklama şart mı?
Bence hassas devreler için şart ama basit devreler için pek de gerekli değil gibi. Sizin düşünceniz nedir? Benim fikrim şart olması. Zaten topraklamasız havyalar ucuz ve dandik oluyor genel olarak hızlı bozuluyor. Sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir havya...