Yarbay isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Kulaklıkta kararsızım

Fiyat performans ürünü bence kesinlikle Monster Pusat 7.1 Bakmanızı tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve çok memnunum.
  2. Y

3 klavye arasında kaldım

Motospeed ürünlerine göz atmanızı öneririm. Gerçekten ürünleri sağlam. Ben mouse unu kullanyorum. Bir arkadaşımda hem klavyesini hem mouse unu kullanıyor. Son derece memnunuz. Sağlamlığının yanısıra yakışıklı ürünler üretiyorlar :D
  3. Y

Arayüze girmekte sorun yaşıyorum. ac-51 router

ASUS DSL AC-51 kullanıyorum ve çok sıkıntılı bir modem. Asusun modemlerinde genel olarak bi sıkıntı zaten mevcut. IP almama ve internet kopma sorunlarını çok yaşatıyor. İlla modemi açıp kapatmanız gerekiyor. Ama aktif kullanıcılar için çok can sıkıcı bir durum.
  4. Y

Yardım MODEM TERCİHİ

ASUS marka modemleri kesinlikle önermiyorum. Genel olarak sık bir şekilde IP almama ve internet kopma sorunları yaşatıyor. Kendi modemim ASUS DSL AC-51. Aynı sorunları yaşıyorum ve çözüm bulamıyorum. Geri iadesini isticem büyük ihtimal.
  5. Y

Hangi modem daha iyi başka oneriniz varmı

Asus önermiyorum. Ben ASUS DSL AC-51 kullanıyorum ve sorunlu bir modem. IP almama ve internet kopma sorunlarını çok sık yaşatan bir modem. Biraz araştırırsanız baya şikayet var bu yönde. Yapabilirsem geri iadesini yapıcam.
  6. Y

hangi modemi almalıyım

Asus modemleri gerçekten önermiyorum. Biraz araştırma yaparsanız hakkındaki şikayetler can sıkıcı. İnternet kopma sorunları fazlasıyla var. IP almama sorunları var. Genel olarak modemlerinde böyle sorunlar var. Şuan ben Asus DSL AC-51 kullanıyorum ve gerçekten memnun değilim. Sürekli internetim...
Geri