Merhabalar, Samsung S24FE ve laptop kullaniyorum gunluk hayatimda ve su anda kullandigim kablolu kulaklik (7Hz Zero 2) cok zahmet cikardigindan kablosuz kulakici bir kulaklik ariyorum. Genellikle muzik dinliyorum ve ben daha cok naturel bir ses karakteri tercih ettigimden Buds 2 tercih edecektim...
Yani sahteyse birini zora sokmak istemem açıkçası. Allahtan sıcak fırsatlara koyamamışım daha büyük karmaşa çıkardı :D
1738525890
Satıcı kaldırlımış büyük ihtimal sahteydi. Uyaran arkadaşlara teşekkür ederim.
Haha hocam yani mağaza güvenilir mi güvenilmez mi onu bilmiyorum ama hepsiburada sonuçta en fazla iade eder alan kişi. 3 mesajım olmasından benim mağazayı hacklemiş olmamı çıkarmanız komik ama :D
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-fe-256-gb-samsung-turkiye-garantili-grafit-p-HBCV000052WYQ6
Sıcak fırsatlara atamadıgım ıcın buraya atıyorum kusura bakmayın. Daha önce hiç böyle bir fiyata düşmediği için atmak istedim. Eğer burdan biri sıcak fırsatlara eklerse silerim
Abdullah hocam buralar cok bos kaldi, bu panel testlerinin devami gelecek mi? isteyin ben kendi monitorumu veririm test icin ihtiyaciniz olursa o derece bekliyorum yani :D