yardimedin1 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

5060 ti 16gb sistem onerisi

5060ti 16 gb 1tp ssd m2 nvd 16x2 ram r5 5700F yada + assagi yukari bu parcalar civarinda max 40 k ya bir sistem bakiyorum onerisi olan varsa yazabilir yada muadil baska parcalarda olur (amd ekran karti kesinlikle olmaz)
  2. Y

Game garaj sistem tavsiyesi

https://www.gamegaraj.com/urun/sergeant-7a-rtx5060ti/ bu urun hakkinda gorusleriniz nelerdir rami 32 gb cikartmayi dusunuyorum sadece
  3. Y

Topladigim sistemi degerlendir

5060 ti 16 gb 4070ten daha mi iyi hocam onu ogrenemedim 2k 4k oynamayacagim 1746199367 kastim 2k 4k gibi bisey olmamasi cs valo lol vs
  4. Y

Topladigim sistemi degerlendir

profesyonel olarak espor oyunu oynarken bi yandan yayin acmak icin 40-45k civari bir pc bakiyorum parca parca kesinlikle amd ekran karti istemiyorum 5060ti 16 gb ile 4070 arasinda kaldim genel olarak bazilarida 4060 yeter gibi konusuyor benim baktigim sisteme oneri yada baska parcalar ile...
  5. Y

uyumluluk bilgisi olan

sadece lol yayını ya su anda pentium g4560 var ve yayın ıcın gercekten cok sıkıntı sımdıye kadar kaldırdıgı ıcın dua edıyorum
  6. Y

uyumluluk bilgisi olan

yayın açmak yeni bir pc almak istiyorum ancak fiyatlar bildiğiniz gibi elimde olan 1050ti ı r5 3600 lü bir sistem alıp ona taksam sıkıntı yaşarmıyım acaba ? yoksa illa daha fazla biriktirip 1650 veya 1060 gibi seyleri birliktemi almalıyım? bilgisi olan aydınlatsın pls
  7. Y

2. el 3 tane pc arasında kaldım

benimde gonlum oyle ama goruntuler gozumun onune gelıyor 1. nin ekran kartı da daha iyi ama işte işlemcisi cok kotu bilemedm bende
  8. Y

2. el 3 tane pc arasında kaldım

Yayın yapmak için yeni pc arıyorum ancak 2. el pc alacagım ama 3 tane arasında kaldım birinin işlemcisi birinin ekran kartı daha iyi lütfen bir bilginiz var ise benimle paylaşın sistemler şu şekilde : (kasanın durumunuda göze alın lütfen) 1- i7 4790 Asus Maxsimum VII Formula 1060 Hyperx Furce...
Geri