Yardımedin43 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Burun fısfısını yanlış kullandık. Acil yardım

Küsmek 🦍
  2. Y

jandarma fotoğraf çekebilir mi

Özel hayatın ihlali olmuyor keşke o köydekilerde biraz aklını kullansalarda biz evde otururken onlarda evde otursa keşke
  3. Y

Fazla caz yapma gece gece devam et takılmana
  4. Y

Evet kardeşim bak bakalım şuana kadar yazan kişiler nr yazmış ya sağlık ocağına git demiş yada bişey olmaz demiş ******** ******** konuşmada millet doktora görünmek varken biri bişey olmaz dese sonra olsa nolcak
  5. Y

Üzgün yüz atma kardeşim kendimi kötü hissettim kötü amaçla söylemedim
  6. Y

Yaa kardeşim buraya ne soruyon biz ne bilelim burdakiler nr bilsin ya bi sağlık ocağına falan gidin
  7. Y

Steamde Bu Oyunlar İndirime Girer Mi?

Bekleyip göreceksin
  8. Y

Bir kisiye "velet" demek uyari sebebi midir?

Ya velet velet konuşmayın yeter yAAAAA deneme amaçlı kb veletler yaaa veletlerrrrrr
  9. Y

Acer Nitro 5 Intel Core I7 10750H 32GB 1tb SSD RTX3060 Freedos 15.6" 14,5 Bin Tl

Yok knk koyuyolar bemce koymuşlardır 1621101619 Ama inşAllah ben yanılıyorumdur yani 😂
  10. Y

Acer Nitro 5 Intel Core I7 10750H 32GB 1tb SSD RTX3060 Freedos 15.6" 14,5 Bin Tl

Aynen öyle hayırlı akşamlar bu arada
  11. Y

Eğer 1x32yise iyi değil ki öyle büyük ihtimal
  12. Y

Babamı Sınavlara Girmemem İçin Nasıl İkna Edebilirim?

Kesinlikle üniversite sınavını etkilediğini söyle böyle saçma bişeymi olur baban senin kötülüğünü istiyo heralde bende lisedeyim ama girmeyecğim ilk dönem iyi olduğu için notumumu düşüreyim de
  13. Y

Sizce Yüksek HZli Monitör kullanmak Hile midir ?

Alakası yok
Geri