düzenlenme yapılmıştır. Olay sizinde kabulünüzle teyit edilmiş olup sorunu çözmüşsünüzdür. iyi forumlar dilerim herkese . Umarım herkes dersini almıştır.
hocam sorun zaten çözüldü iadem yapıldı , ben burda yaşadığım sorunu insanlara anlattım sadece ,satıcıyada başarılarımı diliyorum bundan sonraki iş hayatında başka bir sorunum yok iyi forumlar.
tamam dostum dolandırıcı lafını geri alıyorum, sizinde hatalı olduğunuz yerler var ve bunu kabullenmiyorsunuz, başka bir sorunum yok konuyu kapatabiliriz, ticaret hayatınızda başarılar diliyorum. umarım müşteriniz bol olur.
mining yapıldığı konusunda haksız olabilirim bu sorun değil , fakat benim derdim sizleri arayıp ürünü sıfır olduğunu teyit etmem ve sizde ürünün sıfırlığını kabul ettiniz, madem sıfır ürün neden vida izi mevcut ve neden evrakalar eksik , size bunları söylememe rağmen benim 2 hafta süremi...
yok hocam hiçbir sorun yok trendyol şikayetinde de bulundum bazı arkadaşlar bana şüpheli falan demiş canım yanamsa böyle bir dorum açmam gerekli yerlere ondan önce ben şikayetimi yapıcam öyle kolay değil bu işler , aklı sıra bizi korkutup kandıracak , kendisi bizim bilgilerimizi açık ediyor ...
aynen öyle kendi beyan ediyor , sonra bana sıfır diye gönderiyor, milette gelmiş kanıt arıyor videolardan fotografa her şey mevcut haklarımıza sahip çıkıyoruz sizlerde dikkat edin
teşekkürler hocam hiçbir korkum yok kanıtlarım her şekilde mevcut kendisini haksız çıkacağı halde böyle şeylerle uğraşmak isterse uğraşırız . benim amacım insanaları uyarmak . benim hiçbir ürünü beğenmediğim yok ***** yerine konarak kandırlmak istemiyorum sadece
hocam sorun mining v.b değil ki ürün bana arayıp sorup sıfır mı diye onaylattığım halde sıfır diye göndermesi ve üründe vida izi bulunması evrakalrının eksik olması ben bu adamın öncesinde ne yaptığını kartı nerde kullandığını nerden bilicem , hayır sorduğumda madem ürün sıfır değil de iptal...
yani bilmiyorum hocam burasıda garip insanları uyarıp haksız çıkıyoruz resmen kanıtlar mevcut ama insanlar kabullenmiyor . ben birde arayıp öncesinde konuştum ürün sorunluysa göndermeyin dedim ama sıkıntılı vida izli kartı gönderdiler sanki ben meraklıyım bu işlerle uğraşmaya