yaser13 isimli üyenin son içerikleri

1. yaser13

JBL Tune 520BT Kulaklık Sürekli Kapanma Sorunu ve Garanti İşlemleri

Sağolun hocam Aztek müşteri hizmetlerini aradım ücretsiz onarıma gönderebilirsiniz dediler bakalım sonuç ne olucak umarım sorun çözülür tekrardan teşekkürlerimi sunarım🙏🏻
  2. yaser13

Hocam teşekkür ederim Jbl garanti süresi ne kadar süreydi biliyor musunuz?
  3. yaser13

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle iyi geceler dilerim. Bu yılın başlarında bana JBL Tune 520BT model bir kulaklık hediye edildi. İlk zamanlar her şey yolundaydı; kulaklığı titiz bir şekilde kullanmaya çalıştım. Çantamda taşırken oluşan birkaç ufak çizik ve kendiliğinden köşelerinde kafa süngerinin...
  4. yaser13

Wireless gaming kulaklık önerileri

hocam diğer kulaklıklardan ne gibi artıları,avantajları var
  5. yaser13

Wireless gaming kulaklık önerileri

Arkadaşlar wireless gaming kulaklık almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bütçem : 2000-6000 türk lirası wireless kulaklık önermezseniz ise kablolu kulaklık önerirseniz bu fiyat bandında sevinirim şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım...
  6. yaser13

hangi mikrofonu almayalıyım

teşekkür ederim hocam tavsieniz için bende o karara vardım 😍
  7. yaser13

teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için büyük olasılıkla HyperX mikrofonu alıcam
  8. yaser13

HyperX veya Fifine A9 hangi mikrofonu almayalıyım

Merhabalar arkadaşlar yayıncılıkta ,youtube videosu için ayriyettende discord, oyun ,ses kaydetme, şarkı kaydı almak için bir mikrofon arıyorum aklımda şuan 2 mikrofon seçeneği var biri "HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu" diğeri ise " Fifine Ampligame A9 RGB USB Yayıncı Mikrofonu" var sizce...
  9. yaser13

Merhabalar arkadaşlar yayıncılıkta ,youtube videosu için ayriyettende discord, oyun ,ses kaydetme, şarkı kaydı almak için bir mikrofon arıyorum aklımda şuan 2 mikrofon seçeneği var biri "HyperX Quadcast Oyuncu Mikrofonu" diğeri ise " Fifine Ampligame A9 RGB USB Yayıncı Mikrofonu" var sizce...
  10. yaser13

Küçük olmayan 2000-4000 TL arası oyuncu mouse önerir misiniz?

teşekkürler hocam 1711565179 teşekkürler hocam
  11. yaser13

hocam başka bir formda https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v3-pro-siyah-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,201515860.html bunu önerdiler şuan için bunu almayı düşünüyorum.
  12. yaser13

Aklımda Razer Naga Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse var bir yandanda Razer RZ01-04000100-R3M1 Basilisk V3 Ergonomic Kablolu Gaming Mouse Siyah var aklımda ama sizin önerilerinizide almak istiyorum sizde bu fiyat bandında hangi oyuncu mouse almalıyım önerirseniz memnun kalırım arkadaşlar
  13. yaser13

Asus rog harddisk kutusu mu yoksa Seagate FireCuda Gaming 2 TB

teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için büyük ihtimalle asus taraftarındayım ssd pahallı gelirse seagete alıcam her şey için teşekkürler
  14. yaser13

bilindik derken hocam içime sinen marka
  15. yaser13

1709750554 hocam oyun için düşünüyorum ve bilindik marka olursa iyi olur ileride sorun çıkartmayacak ısısı çok olmayacak aklımda suan asus var bir kişide seageteyi önerdi 1 tb lik al hem uygun hem işini görür dedi yine arada kaldım ne yapacağım onuda bilmiyorum yine böyle devam ederse kafamı...
Geri