Yasewxq isimli üyenin son içerikleri

1. Y

58k Hazır Sistem Önerisi

Hocam vatan stogu ne zaman yeniler acaba cuma yenilermi
  2. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Yok usta kabul ettiremiuorum inatci biraz 😅
  3. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Benlik sikinti yok zaten ustam babam kabul etmez bir kac defa denedim anlattim ama yok klasik turk baba kabul etmiyor 1782054832 Ayrica bu sikintida var babam memur taksitsiz olursa alamam
  4. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Magazada varsa oyle yaparim sadece dijitalde saniyorum
  5. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Forumda atilan diger sistemlerin hepsinden daha iyi sanirim degil mi
  6. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Hocam pesin 6 taksit oldugunu yeni gordum cikabilirim bu fiyata sistem yeterlimi beni kac yil goturur ona gore alicam sanirim bu sistemi 1782054630 Hocam daha 17 yasindayim sistemi babam dizecek ve eski kafali biraz ikinci el islerini kabul edecegini sanmiyorum
  7. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Monsterin hazir kasalarini onerirmiydiniz orada butce 60 kusurs cikabilir taksitten dolayi
  8. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Aklimda bulunsun tesekkurler ayrica birsey var aklimda monsterin hazir kasalari nasil onlarda 12 ay taksit var butceyi daha yuksri cikarabilirim onerirmisiniz
  9. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Siz ne onerirdiniz hocam
  10. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

İslemci daha onemli benim icin ekran kartinin cok ust duzey olmasina gerek yok aslinda
  11. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Bu da iyiymis hocam ama siteyi ilk defa gordum guvenilirmidir acaba
  12. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Hocam temmuza kadar sistemi dizmem lazım çünkü YKS sınavı icin kamplara basliyacagim fakat elimde bilgisayar yok hem ders calisip kalan zamandada evde olacagim icin oyun oynayacagim 1782053493 Tamamdir sagolun cok tesekkur ederim
  13. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Çok sagolun hocam degerlendiricem
  14. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Olur zahmet olmazsa birde incehesaptan cuma aksam 8 de indirim falan oluyormus gibi seyler okudum da gercekligi nedir bilmiyorum 1782053052 Hocam unuttunuz sanirim 😅
  15. Y

50-55k Kasa Onerisi Acil

Olur ama ilk masaüstüm olacak toplamaktan cok anlamiyorum hangi siteden nasil falan yardimci olursan sevinirim
Geri