Genelde akşamları oluyor Bilgisayarda maksimum 10 saniye bağlı kalabiliyorum internete
son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti, bağlantıyı tamamlayabilmemiz için ek bilgiler gerekiyor diyor ve şifre istiyor
Şifre giriyorum yine şifre istiyor ve boyle devam ediyor
kaç kere modemi...
Bende onu merak ettim sayılı arkadaşlarımdan uyanık olana sordum bilmediğini söyledi büyük ihtimal oyle ama yinede meraklıyım ürkütücü bi yandan da
1749516671
Mesaj attım cevap vermedi
kendimden görüldü yedim bide şaka gibi
Tiktoka bi girdim benim hesabım beni takip etmiş profiline baktım benim aynım videolarımı kopyalamış nereli olduğumu da biliyor adımın sonuna 67 koyduğuna göre birü benle dalga mı geçiyor hesap daha yeni 9 saat önce falan yüklemiş videoları akşam akşam bi uyutmadı düşünmekten o kadar ünlü de...
Gmail olur google play olur oturum açıyorum yatıp kalkıyorum oturum kapanmış tekrar girmemi istiyor
bazen yatıp kalkmadan bile gece belli bir saati geçince bütün oturumlardan çıkıyor her girdiğimde doğrulamamı istiyor can sıkmaya başladı
kendi kendine kapanınca gmailden mail de alamıyorum...
ping ortalama 60 gibi ve Tüm ayarlar düşükte 200 fps falan alıyorum ama saniyelik donmalar yaşanıyor ve geri geldiğimde genelde ölmüş oluyorum
sezon 0 da olmuyordu sezon 1 ile birlikte başladı ve gerçekten ÇOK sinir bozucu
maximum 2 saniye donuyor ama kesin ya o sırada birinden kaçıyorumdur ya...
Cadılar bayramı yaklaşıyor malum.
Yakın zamanda zombie project aldım 10 dolara.
Sizce indirime girer mi, girerse yüzde kaç olur?
Eğer oyunu iade edip indirimlerde tekrar alırsam indirimli fiyata alabilir miyim?
Daha yeni Need For Speed: Heat yükledim.
Hesap açtım ancak oturum açmaya çalışınca ea games kapanıyor.
Oyuna giriyorum uzun sürüyor serverlar server şeylerini beceremedi diyor
Oturum açma yeri geliyor oturum açıyorum ea games kapanıyor.
İnterneti kontrol et diyor var oysaki.
Ağ bağlantısı ağ...
Valorant oynarken alt tab atınca monitör donuyor ama oyun arkada oynamaya devam ediyor
monitörü kapatıp açıyorum siyah ekranda kalıyor ban yicem az kaldı
Oyuna girdim maçın ortasındayım sonra başka cihazdan giriş yapılıyor diye uyarı vermeye başladı
şifreyi falan değiştirdim gitti herhalde
Ama e-postayı değiştirme, Güvenlik yöntemleri gibi şeyleri yapmak istediğimde bir e posta yolluyor ve e posta bana gelmiyor
sadece çalınan hesapta değil...