Valorant oynuyorken alt+tab atıyorum spotify discord yada operadan bir şey açmak için ama bazen tam tıkladığım gibi bilgisayar donuyor hiç bir şey yapamıyorum ekran kartı reset için ctrl+shift+windows+B yapıyorum ses de geliyo resetlendi diye oyunun sesi de geliyo arkadan ama hiç bir şey...
olursa 1 k bandında para harcamayı düşünüyorum red switch olucak %100 olursa daha iyi olur
ben Bloody S510R yi bulmuştum baktığım zaman 1.100 tl falandı ama düzgün bir inceleöe videosu falan bulamadığım için almamıştım
valorant falan oynuyorum kulak üstü kablolu kablosuz pek fark etmez ses kalitesinin ve mikrofonunun güzel olması lazım ve almışken uzun kullanmak istiyorum bildiğiniz güzel kulaklık varmı
free do derken 1 aylık bedava olan danmı bahsediyosun sonra bi kaç özellik kapanıyo sağ altta windows u etkinleişitirin falan yazıyor
monitörle beraber 29.500 e geldi
monitör asus tuf 165 hz
yeni bir bilgisayar topladım ve bigisatarın toplatmasını o işlerden anlayan yakından tanıdığım birisine yaptırdım ve tüm donanımları kontrol etti ve hiç bi sıkıntı olmadığını da söyledi
bilgisayar da windows güncellemelrini yaparken bazı güncellemeler %100 de kalıyor ve valorant yüklüyorum daha...
1000 TL alında olursa daha iyi olur benim için yeni bilgisayar topladım ama kulaklığım yok güzel bir kulaklık alacağım var mı bildiğiniz güzel marka kulaklık.
MSI B550M PRO-VDH WİFİ
https://www.hepsiburada.com/msi-b550m-pro-vdh-wifi-am4-ddr4-4400oc-hdmi-dvi-vga--m2-usb32-wifi-matx-anakart-p-HBV00000VSDV5?url_src=ios-product-detail
anakartını alıcağım ama
PCI 4.0 varmı bilmiyorum sitesinde bulamadım bile varsa yardımcı olabilrimi
ve yanına ram...
2x8 16 GB 3600MHz CL18 RGB RAM alacağım.
Max 1500 TL bütçem var hangi markayı almalıyım
Team T-Force Delta var iyi mi nasıl.
Ekran kartı dışında bütün parçalarım siyah ekran kartım beyaz RAM'i beyaz alsam nasıl durur yoksa siyah mı alayım