Yasin Çelik isimli üyenin son içerikleri

1. Yasin Çelik

Öneri Zam Öncesi SSD Önerisi

Oha olm bu fiyatlar ne böyle, piyasaya uzak kalınca neler olmuş. İdarelik bir şey al bence bu fiyatlardan pahalı bir ürün alma ucuzlar bunlar. Zamanında ekran kartları da aynısı olmuştu sonra baya düştü. Çip talebinde şu an çok artış var ondan böyle ama arz elbet karşılayacak duruma gelir...
  2. Yasin Çelik

Hangisi daha iyidir hangisini kullanmalıyım sizce

Kanka GT730 daha iyi ama birkaç bin lira para denkleştirebiliyorsan ikinci elden daha yeni nesil bir kart bul bunları da sat gitsin bence.
  3. Yasin Çelik

Düz s24 mü s25 fe mi

FE serisine pek yanaşma derim, S24 gayet mantıklı bir tercih. İphone 16e işlemci olarak iyi olsa da özellik olarak çok geri kalıyor üstüne para vermeye değmez bence. S25 bütçeni zorlamayacaksa olabilir ama kesinlikle bunu al da demem.
  4. Yasin Çelik

Öneri 8.000 TL Civarında İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Konuda yazmamışım ama nvidia serisi istiyorum hocam
  5. Yasin Çelik

Kartı satınca üstünü tamamlayıp 8 yapıcam.
  6. Yasin Çelik

Arkadaşlar merhaba, 8 bin TL bandında ekran kartı önerileri bekliyorum. Mevcut GTX 1660 Super ekran kartımı satıp üstüne biraz ekleyerek yükseltmek istiyorum sistemi. İkinci el kart düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. Yasin Çelik

Çözüldü✓ DOSTLAR SİSTEMİ ALIYORUM SİZCE NASIL

Ben olsam o fiyata bu sistemi alırdım. Ekran kartım ve anakartım Asus marka olurdu. https://www.gaming.gen.tr/urun/677668/blade-5060ti-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  8. Yasin Çelik

VA panel mi Yoksa TN panel mi almalıyım

Eskiden TN paneller ms yani gecikme değeri olarak çok avantajlıydı VA ve IPS'ten. Şu an kaliteli markalarda rahatlıkla 1ms değerine sahip ve bunu tam olarak verebilen IPS-VA monitörler bulmak mümkün. Hz ve Ms değeri bakımından almayı düşündüğün TN panel monitör ile aralarında belirgin bir fark...
  9. Yasin Çelik

Piyasada genelde iki panel markasını kullanıyor çoğu marka. Birisi Panda, diğeri Samsung. Bunlar arasından Samsung öneririm ama Panda da iyidir, AOC gibi markalar kullanır. Panel bilgisine ulaşamadığın veya çin malı bilinmeyen markaları kullananlardan uzak dur.
  10. Yasin Çelik

Kanka TN panel kesinlikle pişman eder, VA veya IPS'ten şaşma. Renk skalası olarak tatmin edici olması kullanılabilirlik açısından önemli. Oyun performansı olarak emin ol çok fark etmez.
  11. Yasin Çelik

Türk Telekom apartmana fiber için kutu koyup bağlantısını yapmadı

Dostum bütün bölgenin altyapı çalışmasını bitirince aktif ediyorlar. İki ay sürmüştü bende, belli bir zamanı olmuyor genelde. Arayıp bilgi almayı deneyebilirsin.
  12. Yasin Çelik

3.500 TL kasa önerisi

Güncel PSU piyasasını çok bilmiyorum hocam, ayrı konu açın isterseniz. Ama naçizane tavsiyem FSP, CoolerMaster, Sharkoon, MSI gibi güvenilir markaları tercih edin. Ucuz çin-türk markalarına hiç bakmayın bile. Zaten aşırı yüksek Watt'a ihtiyacınız yok 600-650W civarı rahatlıkla işinizi görür gibi...
  13. Yasin Çelik

3.500 TL kasa önerisi

Benim tercihim de MSI olurdu muhtemelen görüntüsü çok şık. Type-C genelde bu tarz bilgisayar kasalarında bulunmuyor hocam maalesef. Gördüğüm kadarıyla MSI ve Asus'un bu modellerinde de yok. Bunun için başka modellere bakmanız gerekebilir. Yalnız basit bir dönüştürücüyle de işinizi görebilirsiniz.
  14. Yasin Çelik

16gb ram ile dayanmak mümkünü

Bellek 10 ise hala daha kapasitesi var demektir. Ekran kartınız, işlemciniz nedir asıl etken bunlardır. Ram arttırmak bir çözüm olmakla birlikte tek başına muhtemelen pek bir performans artışı yaşatmaz.
  15. Yasin Çelik

3.500 TL kasa önerisi

Malzeme kalitesi ve hava akışı olarak üçü de gayet iyi bence. En çok hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz bu durumda. Pişman olmazsınız.
Geri