Merhaba arkadaşlar müzik dinlemeyi severim. Müzik dinlerken ekstra iyi olması lazım ve sesimi telefonda iyi aktarması lazım bütçe bintl civarı
Baseus bowie e5x ve Huawei frebuds se2 modelleri arasındayım
Baseus güzele benziyor ama deneyimleyen var mı bilemedim farklı kulaklıklarda...
Bilmiyorum hocam şuan süreç devam ediyor bu sabah kaymakamlıktan görevli geldi adresime. Mal varlığım ve ailemin varlığı hakkında araştırma yapmışlar. Cuma günü ödeme yapmam ya da borcun silinmesi belli olacakmış.
Bana gelen sms üzerine sosyal yardımlaşmaya gidip gelir tespiti yaptırın dendi. Gittim fakat belediyeye falan yönlendirdi biraz uğraştırıcı. Ailenle yaşıyorsan yardımcı olmuyorlar galiba çünkü evdeki herkesin gelirlerini hesaplayıp ona göre borcu siliyorlar ya da ödeyin diyorlar. Aylık 600 veya...
Düz tabanlı olmak askere gitmekten muaf diye biliyorum fakat yakın arkadaşım düz taban olmasına rağmen askere aldılar. Skolyoz içinde belli bir dereceyi geçmiş olması gerekiyor sanırsam 40 derece.
Gitmeni tavsiye ederim, gitmek istemezsen de düz taban durumunu kontrol et.
Benimde başıma benzeri bi olay gelmişti 3-4 sene önce firma yurtiçiydi.
Dolap uygulamasından PC kasası satmıştım, güzelce paketledim ve her yerine kargo şubesinden kırılabilir etiketi yapıştırdım. Olacak iş kırılabilir etiketinin tam üzerine avuç içi kadar delik açılmış xd kasanın camı patlamış...
Tabii ki İspanya, İspanya da çoğu kişi ingilizce biliyor arkadaşım erasmusa zamanında gitmişti ek olarak işe girdi biriktirdiği parayla geri döndüğünde kendisine ev almıştı