Yasin / EsquaReD isimli üyenin son içerikleri

1. Yasin / EsquaReD

Kepek için şampuan önerir misiniz ?

Dove markasının Aloe Vera içerikli şampuanını kullanmanı öneririm. Bende işe yaradı.
  2. Yasin / EsquaReD

Yedek Astsubay doğu ve batı maaşları 2025

Temiz para harbiden şansına yedek çıkmış bize çıkmamıştı 😂
  3. Yasin / EsquaReD

Bi iki işten hangisi mantıklı?

Ben olsam CNC seçerdim. Yemek sektörü zordur aşçılık rahat bi meslek değil bana göre. CNC ustası olursan eğer birçok yerde kendine ekmek bulabilirsin.
  4. Yasin / EsquaReD

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Hocam belirtmeyi unutmuşum. Kulak ucu kauçuklu olmasın durmuyor kulağımda düz olması lazım.
  5. Yasin / EsquaReD

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar müzik dinlemeyi severim. Müzik dinlerken ekstra iyi olması lazım ve sesimi telefonda iyi aktarması lazım bütçe bintl civarı Baseus bowie e5x ve Huawei frebuds se2 modelleri arasındayım Baseus güzele benziyor ama deneyimleyen var mı bilemedim farklı kulaklıklarda...
  6. Yasin / EsquaReD

Akp giderse sgk GSS silinir mi?

Bilmiyorum hocam şuan süreç devam ediyor bu sabah kaymakamlıktan görevli geldi adresime. Mal varlığım ve ailemin varlığı hakkında araştırma yapmışlar. Cuma günü ödeme yapmam ya da borcun silinmesi belli olacakmış.
  7. Yasin / EsquaReD

Bana gelen sms üzerine sosyal yardımlaşmaya gidip gelir tespiti yaptırın dendi. Gittim fakat belediyeye falan yönlendirdi biraz uğraştırıcı. Ailenle yaşıyorsan yardımcı olmuyorlar galiba çünkü evdeki herkesin gelirlerini hesaplayıp ona göre borcu siliyorlar ya da ödeyin diyorlar. Aylık 600 veya...
  8. Yasin / EsquaReD

Bende de 2bin borç gözüküyor. SGK'dan SMS geldi geçen hafta gelir tespiti yaptırınız diye ama uğraşmadım
  9. Yasin / EsquaReD

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

30 gb lik dosyayi ne kadar sürede atar flashbellege?
  10. Yasin / EsquaReD

🔥İndirim Bisküvi, kek ve gofret ürünlerinde 2 AL 1 ÖDE!

Ben 9da gittim erken açmışlar yarışı boştu rafların yine de doldurdum sepeti 2,5k tuttu toplam alışveriş yarısı indi tabi 1,250tl toplamı
  11. Yasin / EsquaReD

IPhone 15 128 GB 47.699

Hocam visa kart bilgisini girmemiz mi lazım indirim için ?
  12. Yasin / EsquaReD

Askerlik Muafiyet, Hk.

Düz tabanlı olmak askere gitmekten muaf diye biliyorum fakat yakın arkadaşım düz taban olmasına rağmen askere aldılar. Skolyoz içinde belli bir dereceyi geçmiş olması gerekiyor sanırsam 40 derece. Gitmeni tavsiye ederim, gitmek istemezsen de düz taban durumunu kontrol et.
  13. Yasin / EsquaReD

Aras Kargo Hasarlı Kargo RTX 3080 THH Sonucu

Benimde başıma benzeri bi olay gelmişti 3-4 sene önce firma yurtiçiydi. Dolap uygulamasından PC kasası satmıştım, güzelce paketledim ve her yerine kargo şubesinden kırılabilir etiketi yapıştırdım. Olacak iş kırılabilir etiketinin tam üzerine avuç içi kadar delik açılmış xd kasanın camı patlamış...
  14. Yasin / EsquaReD

Erasmusta Çekya mı İspanya mı

Tabii ki İspanya, İspanya da çoğu kişi ingilizce biliyor arkadaşım erasmusa zamanında gitmişti ek olarak işe girdi biriktirdiği parayla geri döndüğünde kendisine ev almıştı
  15. Yasin / EsquaReD

Tavuk sevenler buraya lütfen

Hocam hâlâ satılıyor mu acaba bilgin var mı
Geri