Merhaba arkadaşlar işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum şuan stok fan var ve ben geçici olarak bir kule tipi arıyorum sonraki aylarda sıvı soğutmaya geçicem bana önerebilceğiniz soğutucu varmı. maks 2k verebilirim uygun bir şey olursa iyi olur
fena mouse değil epeyden bakabilirsin kafana takılan modelleri aratıp karşılaştırma yapabiliyorsun rampage modeli şarj süresi ve hz olarak daha iyi ama genel olarak aynı
beyler ikisi arasında kaldım normalde rampage ın beyaz modeli var onu istiyordum stoku bitmiş
https://www.n11.com/urun/razer-viper-v3-hyperspeed-optik-gaming-mouse-49434742?magaza=teknoryabilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
ikisinine baktım rampage yaklaşık 40gün pil ömrü var razerda 13gün ama razerda raporlama hızı daha yüksek rampage de 4k razer 8k kararsız kaldım beyaz renk istiyorum klavyem beyaz çünkü arada çok fark yoksa rampege alırım sence çok fark varmıdır mosedan hiç anlamam
Vatandan toplu bir şekilde almış parçaların tam oturmuş olduğunu düşünüyorum
1734443744
Valoranta bu hatayı veriyor
1734443787
Başka oyunlarda da hata veriyor kendileri 14 yaşlarında belki ufak birşeydir inşallah değildir 😀
Arkadaşlar kardeşimin arkadaşı yeni pc almış oyuna girince atıyormuş hangi oyuna girse hep atıyormuş sorun ne olabilir ekran kartının driverlarını güncelleme yaparsa düzelirmi bi yardımcı olurmusunuz