Yasin toprak isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım Gamepad Önerisi Lütfen?

Eyvallah kral
  2. Y

Yok cyclone 2yi 1781648211 ZD Gaming O+ Excellence Oyun Kolu https://share.google/rD6tPwbevwdqSHDHt Peki bu model nasıl YouTube incelemesine baktım güzel cihaz diyorlar
  3. Y

Dediğin model flydigi apex 5mi Wraith de 8kya listeleniyor ama stok yok 1781647409 Peki dolapta 3k ya buldum yurt dışı temiz kutulu ona ne dersin
  4. Y

Üniversite İçin Laptop Önerisi

Şimdi anladığım kadarıyla aile evinde kalacaksın hangi pc sana daha iyi olur onu bilemem ama sana şunu söyleyebilirim prize bağlı kalmamak çok güzel bir şey ben yıllardır windows laptop kullandım bu sene macbook'a geçtim şarj olayı çok iyi çok güzel bir ayrıcalık ve çok hafif olduğu içinde her...
  5. Y

Şuan en ucuzu 4.800e satılıyor ne tercih ediyorsun kral
  6. Y

Reis dolapta baktım 3k ya yurt dışı malı satıyor birisi az kullanmış sağlam kutusu filan var ne diyorsun 2.5k ya filan anlaşırsam alayım mı yoksa stok gelmesini bekleyip 3k civarına mi alayım
  7. Y

Şuan 4800e satılıyor pazaramada bu fiyatlar 1 2 haftadır böyle yaa şuan yurttayım temmuzda eve geçicem sence o zamana kadar stok gelirmi şuan karne indirimleri var sence beklemek mantıklı olurmu 1781644548 Haziranın başında 3800 civarındaymış sonra bi fırlamış akakçeden şimdi baktım
  8. Y

Peki bir düşük model seçseydiniz hangi modeli seçerdiniz
  9. Y

Arkadaşlar
  10. Y

https://www.gaming.gen.tr/urun/671750/gulikit-kk3-max-white-smartrigger-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns39/?pao_key=ad7bb545911315d5bcd699095fb789da&pao_edit=1 Gamepad bu arkadaşlar 1780827481 Ps5 kolu veya xbox kolu Almayı düşünmüyorum hall effeckt sıkıntısı var diye siz ne diyorsunuz
  11. Y

Merhaba arkadaşlar hikayeli oyun oynamak için gamepad arıyorum. Bütçem maks 4k 5k lara çıkabilirim ama fiyat bandında güzel gamepadler vardır. Kendim baktım YouTube dan tavsiye videosu çeken varmı diye Özgür Eroğlu çekmiş ama çoğunun stoğu yok kafam karıştı şuan aklımda Gulikit KK3 MAX var...
  12. Y

Hangi kule tipi soğutucu R5 7600 için

Merhaba arkadaşlar işlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum şuan stok fan var ve ben geçici olarak bir kule tipi arıyorum sonraki aylarda sıvı soğutmaya geçicem bana önerebilceğiniz soğutucu varmı. maks 2k verebilirim uygun bir şey olursa iyi olur
  13. Y

Kablosuz Mouse Önerisi 2K Bütçe

Ben zenith pro beyaz modelini aldım açmadım ama güzel bir model temu ürünleri de güzel diyorlar ama ben garantili diye rampage aldım karar senin
  14. Y

Ajazz AJ159 Apex Nasıldır? (Beyaz+Wireless Önerilerine Açığım)

https://app.hb.biz/O8bUhweaittz Bu model nasıldır almayı düşünüyorum
  15. Y

Öneri 2k bütçe Mouse önerisi (Beyaz)

güzel modelmiş aynı optik sensörü kullanıyor tek eksi yanı şarjı 2 gün gidiyor onun dışında güzel mouse
Geri