Ya o ıslemcı pahalıdır ama alabılıyosan al bana göre oyunlarda maks verır ekran kartınlada ıyı calısabılır ama darboğaz yaparmı yapmazmı dıye satıcıya sor ddr5 yanı 3060 ti cok ıyıdır 8 bın 7 bın istiyorsan ılan lınkı atarım
https://shbd.io/s/PdUZjUh2 herhalde bu değilde
Sahıbındene MSI B450 Gaming Plus MAX yazarsan boyle ne bılım mağaza fotografı olan kutunun fotografı ıcının fotografı zaten cok yok
Adam herseyı yazmıs garip adam mağaza gıbı hıcbır sıkıntısı yok turbo ozellıgı ıslemcı ozellıgı en bılım envayı cesıt ozellıgı var dıyo bıos gunceldır dıyo adam herseyı kurmuş 2 bucuk zaten yaparsa pazarlık dusururum
Yanı suanda 1080ti bıle saf kas gucuyle 150 fps goruyo bence gaza gelmemelıyız 4060 ti ye girersek 3 bın de 2 bende onlar tutsa bız bı 20 24 cıkarız
1754271349
Yokya ben sızın mesajları videoları ızledıkten sonra b450 gamıng plus max 2700 liraymış ıkıncı el sıfırı 10 bın nasıl olduysa m2 sdd kıngston 1200 veya senın onerdıgın hangısı uygunsa ama sdd 2 ıkıncı el ama b450 hangı m2 desteklıyo onu cozemedım turbo boost falan dıyo ama galıba bıde ya 5600...