yasin58 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ GAMING LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba 35k bütçe var gaming laptop önerilerinizi bekliyorum. Laptopta kıssas nelerdir neler ön planda tutulmalıdır tecrübelerinizi yansıtınız lütfen.
  2. Y

Güç kaynağından gelen dazır duzur sesler

rahatsız edici boyutta geliyor :/
  3. Y

coil whine olup olmadığından emin değilim ya, ses çıkınca fan kırmaşıyor ama dönmüyor. fanı mı zorlanıyor acaba emin olamıyorum. ayrıca seste rahatsızlık veriyor bi tık
  4. Y

Merhaba, Gigabyte 1000w 80+ gold Tam modüler ( P1000GM) Güç kaynağım linkteki videodaki gibi ses çıkartıyor, 40 dereceye kadar fanını aktif etmiyor anca fan çalışmazken çalışma kararı aldığında o ufak evrede bu telefon titreşimi gibi sesi veriyor, Fan ise görsel olarak bu sırada bi sağa bi sola...
  5. Y

Çözüldü✓ Ekran kartından gelen değişik sesler

evet çalışmıyordu bağlantıları tamamen kopardım, video kaydında ayrıktı ancak ses duyduğunuz gibi geliyor hala
  6. Y

parçalar 0 evet, fan kasa içi vs her yeri temiz 1694121310 bende başta hdd den şüphelendim söktüm ancak ses hala videodaki gibi geliyor hdd masum :(
  7. Y

kapağı söküp kulağımı dayadım gpu diye düşünüyorum, güç kaynağıda 1000 wat gigabyte 80+ gold
  8. Y

öyle olsa güç kullanımı arttığında sesin daha sabit kalıp ses seviyesininde artması gerekmez mi ? ben full çalıştırdığımda bu ses olmuyor o yüzden başka bir şey olabileceğinden şüpheleniyorum
  9. Y

boşta sayılır tarayıcı falan açıktı gpu kullanacak bir şey yoktu, yüksek kaliteli oyunda full grafikte çalışırken bu ses hiç gelmiyor
  10. Y

Ses ara sıra geliyor, fanlar dönüp bu sesi vermediğide oldu, dönmediğinde gelmediğide oldu, kafasına göre yani.
  11. Y

Merhaba Ekran kartından dazırtılar geliyor, bunu yüksek yük altındayken yüksek grafik işlerken yapmıyor. ( Performansta bir kayıp yok ) Ses video ekindedir ; Bu sizce ne olabilir ve çözümü mevcut mudur ? ( 3080 Ti Msi Ventus )
  12. Y

22K YA TOPLAMA PC Mİ HAZIR SİSTEM Mİ DESTEK

ddr4 ile bir sorunum yok konu 4 mü 5 mi değil, konu ne şekilde olacağı arkadaşlar, hız konusunda ddr4 zaten gayet yeterli olacaktır benim için, ancak yinede teşekkürler bu fikirler içinde. asıl mesajda yazılana göre desteğinize ihtiyacım hala var
  13. Y

22K YA TOPLAMA PC Mİ HAZIR SİSTEM Mİ DESTEK

Merhababalar 22K ya INTEL & NVIDIA markalı sistem istiyorum. Sizce tek tek bulup toplamalı mıyım yoksa hazır sistem mi almalıyım. (NOT : 22k kesin bütçe + şuanki pc yi 2. elden satışa koyacağım sistem : b450m s2h anakart - xfx rx580 8gb - amd ryzen 3 3100 4 çekirdek işlemci - mid tower kasa...
Geri