yasin77x isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Hangi Tablet Daha Mantıklı

marmara forumda vardı hocam
  2. Y

Hocam baktım ultralara da çok büyük çantaya zor sığıyor
  3. Y

Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir öneri istemiştim lakin bütçem arttığı için yeniden konu açmam gerekti neyse şuan yaklaşık 35k bütçem var tablet almak için. Pdf,word,multitasking ağırlıklı kullanım olucak Seçenekler: 1.tab s11 31.500tlye bir tane teknosada buldum 128gb lik model 2.İpad air m3...
  4. Y

2026 Yılında Huawei Tablet Almak

anladım dostlar ya 2. el ipad a16 alacağım ya da başka bir şeye yöneleceğim çünkü destek kesilmesi bence sıkıntılı teşekkür ederim herkese
  5. Y

saygılar hocam başka öneriniz var mı peki ? alternatif olarak ne alabilirim 1788817635 anladım zaten çok kullanmayacağım tableti o yüzden birazda ucuz bir şey almak istiyorum günde max 1-2 saat her günde kullanmayacağım
  6. Y

Merhaba huawei tabletlerin app store son durumları nedir matepad 11.5 2025 almayı düşünüyorum 12 bin tl şuan internette amacım pdf okuyum üstünde soru falan çözmek,word de ara sıra yazı yazmak,bişeyler okumak ve youtube dan ya da googleden video film izlemek normalde ipad 11 alıcaktım lakin...
  7. Y

1660 Super Alınır mı

fiyatı ne 1660 sistemin
  8. Y

İkinci El iPad Pro Almak Mantıklı mı?

bende acaba bir sıkıntısımı var diye düşündüm ama hiç bir şey olmadığını belirtti video falan attı arkadaş ürün kodu ve seri numarasının olduğu yeri,cihazında eğer gittiğimdede bir şey yoksa almayı düşünüyorum ama bilmediğim bir şey varsa neye dikkat etmem gerekli ekran testleri vs dışında
  9. Y

İkinci El iPad Pro Almak Mantıklı mı?

Merhaba okulda not okumak ve tutmak için tablet almayı düşünüyorum. Bütçem 30 bin civarı internette ipad pro ilanlarına bakıyorken bir tane ipad pro m4 13 inç 26 bin tl ye buldum temiz görünüyor pil döngüsü 66,pil yüzdesi %99 garantisinin bitmesine 3 ay kalmış sizce bu fiyata alınır mı? Fiyatı...
Geri