Sizce kac tl eder sistem parca parca satsam. Kasa soğutucu ssd ler herseyi degiscem heral büyük ihtimal. Ekran karti cok temiz mesela mining görmedi hiç ve en fazla 65 derece görüyor %100 kullanımda bile ama tabi hicbirinin garantisi kalmadi
Ne kadar eder ki bu sistem 25 30 arasi etse 70 ten den aşağı tutmaz heral yeni sistem toplasam. Yeni Ekran karti islemci en fazla 30 eder gibi. Biraz uzak kaldım piyasaya tam bilgim yok gerci
Merhaba arkadaslar. Aşağıdaki sistemi yükseltmek istiyorum. Artık rtx 2060 oyunlarda 6gb vramden dolayi geride kalmaya başladı. Arastirmalarima gore 5600x ile 7800xt ile 2k da güzel performans veriyormus. Anakart ve ekran kartını degistirmek istiyorum. Guc kaynagi konusunda da soru isaretlerim...
2019 hazirandan beri Pny Rtx 2060 gaming oc modelini kullanıyorum. Hiç mining vs yapılmadı. günlük işler ve oyunlarda kullandım. Boşta 25-30 derece, tam yükte 58-60 dereceleri geçmiyor. sizce bu kartın termal macunu yenilenmeli mi
100 mbite kadar vdsl internet aboneligim var modemim tenda v300. 5 ghz wifi yok. Wifi ile 52 mbit üstüne çıkmıyor, kablo ile 80-82 mbit alıyorum. Wifiden esas hizi almam için yeni modem mi almaliyim yoksa router alsam iş görür mu
merhaba arkadaşlar rtx 2060 ekran kartımı satıp yerine 6700xt almayı düşünüyorum. Silverstone 600w 80+ 552w gerçek güç veren güç kaynağım var aşağıdaki sistemle yeter mi sizce psu hesaplama sitelerinde yeteceği söyleniyor ama tam emin olup böyle bi işe kalkışayım diyorum
Msi B450 Tomahawk
Amd...
zaten ben kargo paketlemesi ve hızını başta belirttim hocam onlarda sorunu yok firmanın fakat üründe sorun yaşadığında değişim veya iade süreci yaşarsan o zaman beni anlayabilirsin Allah göstermesin hocam size
ah be hocam bilsem böyle olacağını. işlemcileri bilirsiniz sorun çıkma olasılığı çok düşüktür bilirsiniz, pin vs kırık olmadığı sürece, işlemcide sorun olduğunu çözdüğümde 15 gün geçmişti. bide bu 5000 serisi kronik sorun doluymuş. acı bi tecrübe oldu hocam amazonun kıymetini anlıyor insan böyle
eyvallah hocam valla harbiden çıldırmak üzereyim. 40 günü aşkın bilgisayar kullanamıyorum ona mı yanayım, ürünün fiyatı yükseldi cebimden fazla para çıkacak yenisini temin etmem için ona mı yanayım, üründeki sorunu anlamam için onca emek ve çabalara mı yanayım
1617617906
başvuruyorum hocam thh...