yasinbaran01 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 Alınır mı ?

Selamlar arkadaşım bu laptopu almayı düşünüyor kullananlar tavsiye eder misiniz ? Sıkıntı yaşanır mı garanti vs açısından ?
  2. Y

400-450 bin TL bandında araç önerisi

ticari düşünmüyoruz sedan ya da biraz daha büyük hatchback modeller olabilir. 1753956791 Honda jazz çok duyuyorum masrafsız sorunsuz bir araç deniyor ama sanki biraz küçük kalıyor accent era ve linea mantıklı seçenekler gibi duruyor.
  3. Y

400-450 bin TL bandında araç önerisi

Merhaba başlıkta gördüğünüz üzere yaklaşık 400-450 arası araba arıyorum. Aile aracı olarak kullanılacak birkaç model var aklımda ama kararsızım, kullananlardan tavsiye istiyorum. Aklımdaki modeller Fiat Linea 1.3 Multijet. Honda Civic 1.6 ies. Ford Focus MK1 1.6 HB. Volkswagen bora 1.6 sr...
  4. Y

Thermalright assassin spirit 120 v2 plus mı? Enermax ets-t50 axe mi?

Selamlar, işlemcim R5 5600 halihazırda kasamda Thermalright soğutucu kullanıyorum kampanyayla Enermax soğutucuyu aldım sizce Enermaxa geçmeli miyim? Arada fark olur mu?
  5. Y

Nike dunk low kusurlu ürün.

Ayakkabıyı güzel bir indirimden yaklaşık yarı fiyatına aldım. Müşteri temsilcisiyle konuştum ve değişim yapmadıklarını sadece iade aldıklarını belirttiler ancak iade edersem aldığım numaradan kalmadığı için tekrar satın alamayacağım o yüzden sanırım böyle kullanmak daha mantıklı olacak.
  6. Y

Nike dunk low kusurlu ürün.

Merhabalar, Beymenden Nike dunk low ayakkabi aldim ancak hafif bir kusuru var sizce degisim istemeli miyim?
Geri