AMD FX 6100 işmeci aldım sanal çekirdek 4 çekirdek 4 gösteriyordu dediler bios pili çıkart olur cikardim olmadı msfconsole de den denedim olmadı format attım bu sefer oldu ama sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu bios ayarlarından çekirdek 6 gözüküyor bios dan ayarlayamiyormuyuz bunu bios ayarları...
AMD FX 4300 vardı 6100 aldım degistirdim ama cekrdek 3 gösteriyor du msfconsole dede denedim vs olmadı format attım bu sefer sanal çekirdek 6 çekirdek 3 gösteriyor msfconsole dede 6 gözüküyor ama çekirdek 3 biosdan çekirdek ayarını otomatik olmuyor mu nasıl yapacağım
AMD FX 4300 vardı 6100 aldım degistirdim ama cekrdek 3 gösteriyor du msfconsole dede denedim vs olmadı format attım bu sefer sanal çekirdek 6 çekirdek 3 gösteriyor msfconsole dede 6 gözüküyor ama çekirdek 3 biosdan çekirdek ayarını otomatik olmuyor mu nasıl yapacağım
Şöyle oluyor güncelleme atılıyor bittikten sonra complete ekranı çıkıyor rebot birde yeninden başlat yeri çıkıyor bilgisayarda yeniden başlat dedim yine aynı
Hocam attım format sanal çekirdek 6 oldu normal de 3 nsf den 6 gözüküyor Ordan 5 yaptım bakayım 5 olurmu diye 6 bir daha gözükmedi orda bios güncellemesi mi yapayım
1736077861
Hocam attım format sanal çekirdek 6 oldu normal de 3 nsf den 6 gözüküyor Ordan 5 yaptım bakayım 5 olurmu diye 6 bir...
6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu...