Gigabyte AB350M-D3V Anakart aldım. Bios yükleyeceğim ama nereden yükleyeceğim bilmiyorum. Sitesine girdim fakat çok fazla dosya var. Emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
i7 3770K İşlemci
GTX 1060 6GB Ekran Kartı
8+8 GB 1600MHz Ram
İnternette oyun performansına baktığımda benimkinden neredeyse 2 kat daha fazla fps veriyor. Nedeni ne olabilir?
Linkdeki nasıldır bilmiyorum. Marka ürün konusunda hiçbir bilgim yok. Led ışık istemiyorum. 1000 tl üstünede çıkmak istemiyorum. Önerebileceğiniz ürün varsa sevinirim.
Monitörüm 32 inc
https://amzn.eu/d/8Ep0fI4
Şuanda Türktelekom kullanıyorum 100mbps paketini 1 ay sonra bitiyor yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum. Binada fiber altyapı var ama çoğu altyapı sorgulamamda 100mbps gösterirken milleni.com 1000mbps verebiliyor. Bu nasıl oluyor. Türk net e geçmek istiyorum ama 1000 mbps almak...
[H3 id='Lastvoice+BM800+buldum+hocam+1100+tl+hereyi+var+tripodu+bide+adn+hatrlamyorum+anfi+gibi+birey+var+D+olurmu+']Lastvoice BM800 buldum hocam 1100 tl herşeyi var tripodu bide adını hatırlamıyorum anfi gibi bir şey var :D olurmu ?[/H3]
Max 3800 tl ye alabileceğim bir mikrofon arıyorum 2. Kaliteli bi mikrofon olur 0 da alabilirim
gözüme çarpan Fifine T669 modeli nasıldır alınır mı??
Yayın için kullanacağım