Öncelikle merhabalar kendime televizyon bakıyorum konsol alıp oynamayı düşünüyorum hem oyun hem film zevki olan bir model arıyorum
Marka olarak LG SAMSUNG düşünüyordum ama bakıyorum ki TCL'de çok öneriliyor pek duymadığımdan kararsız kaldım bir kere alıp bir daha uğraşmak istemiyorum ömürlük...
Merhabalar kendim sistemi tek tek aldım bi abi topladı sorunum şu sistem bileşenlerim iyi olmasına rağmen düşük oyunlarda takılıyor kasıyor (wolfteam,san andreas) gibi sorunu nedir anlayamadım anakart,ekran kartı,işlemcinin sürücülerini güncelledim fakat hala aynı devam ediyor
Ryzen 7 9700x
Asus...
arkadaşlar merhaba kendime ilk defa bilgisayar toplamak istiyorum 40-50 bin civarında kredi kartına taksitli şekilde alıcam (kuveytürk bankasına az faiz veriyor vatan ve hepsiburada) ddr5 ileriye dönük bir sistem toplamak istiyorum düşüncem ise anakart ve işlemciye daha fazla bütçe ayırmak oyun...
Sistem güzel siyahı tercih ettiğimde daha mı ucuz ve performanslı olur acaba birde kule tipi soğutucu var sıvı soğutma daha iyi değil midir ?
1684497366
Önerebiliceğin sistem var mı peki