yasingulhan00 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Monitörüm 1080p olmasına rağmen daha yüksek çözünürlük sunuyor

monitörüm 1920x1080 olmasına rağmen 2715x1557 çözünürlük sunuyor nedeni nedir sizce yaşayan var mı o çözünürlüğe alınca değişiyor ekran harbiden küçülüyor simgeler
  2. Y

OYUNUN ADİ NEDİR BULAMADIM

Arkadaşlar bu oyunun adi nedir ben bulamadım videoyu izlerken hoşuma gitti oyun bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  3. Y

TURK TELEKOM YENİ TARİFE

beyler şimdi tarifemin bitmesine 2 ay var bende yeni tarife sectim şimdi yeni tarife geldi fakat eski taahhütüm var daha 2 ay benden fazla ücret mi alacaklar bide böyle mesaj geldi aydınlatacak biri varsa çok iyi olur
  4. Y

13 mini alinir mi yurtdisi?

o zaman sıkıntı alma
  5. Y

işlemci sıcaklığı boşta çok yüksek

teşekkürler haklısın
  6. Y

Eski bilgisayarıma BIOS güncellemesi yapacağım birisi yardım edebilir mi lütfen?

kanka o baya eskiymis bilmiyorum ama bios güncellenirken elektrik gitmesin aman dikkat pc gider elinden
  7. Y

yüzde 10 falan 1713104619 yapıp bakarım
  8. Y

hayır kardesim pek bilgili değil normal mi bilmiyorum cs girince 300 fps almış o yönden sıkıntı yok gibi ama baktım boşta 45 falan ideal diyor bakalım ben eve gidince test ederim 1713103981 kanka gaming gen trden aldık 4060 li bi sistem yükte test etmedim ekran kartı boşta 32 fakat işlemci 50
  9. Y

13 mini alinir mi yurtdisi?

suan alınır 8 ay sonra bi 8 ay daha kullanırsın sonra değişirsin
  10. Y

gaming gen trden 4060li sistem aldım benim laptop 50 derece oluyor sorun etmiyorum fakat o kadar sistem boşta 50 derece olunca biraz üzdü ekran kartı boşta işlemciden düşük 32 derece
  11. Y

Valorantta eskiden 200fps alırken şimdi 60fps zor alıyorum

kanka laptopsa format at benim 3050 li laptopa hz değişince 60 a sabitliyor otomatik format atınca düzeliyor belki sende de oyledir
  12. Y

hazır sistem aldık onlar montajladi acaba termal macun mu yok icinde
  13. Y

daha dün aldım oyunlarda bilmiyorum kardesim baktı oyun bile indirmedi
  14. Y

merhaba amd ryzen 5 5500 işlemcim boşta 50 derece oluyor bu bi sıkıntı yaratır mi açmadım daha içini kasasının açmam gerekiyor mu işlemciye bakmak için
  15. Y

Ailemi nasıl PS5 Almaya ikna ederim?

maddi durumunuzu bilirsin knka bak ben sistem aldım annemde monitörle aksesuarları ısmarladı bana bilirsin durumu illa
Geri