Geri satacağımı düşünmüyorum ama vitesli ve debriyajlı setleri de thrustmaster ve moza gibi markalarda bütçemi çok aşıyor maalesef
1762469779
Birde kayışlı ve dişli arasındaki fark nedir
öneriniz nedir peki
1762469430
Forımın başında da yazdığım gibi 2. El konusunda çok dolandırıldım o yüzden tekrar güvenmek istemiyorum ve hiç sıcak bakmıyorum sıfır almak pahalıya gelse de en azından dolandırılma ihtimalim yok aldığım gibi bilgasayara takıp oyun oynicam. Zaten günde en fazla 3...
G29 neden hiç tavsiye edilmiyo ve bu dişli sistemin olayı ne g29 serisi neden kronik olarak geçiyo
Sahibindende kurcaladım biraz nerdeyse çoğu ilan sıfırıyla aynı fiyatta kararsız kalıdım moza thrustmaster gibi markalarda ikinci eli bile bütçemi aşıyo ve setlede benim istediğim şekilde değil
Merhaba. Direksiyon seti hevesim var hazır kasım ayındayken hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ets, forza, need for speed tarzı oyunlar oynayacağım. Vitesli bi set istiyorum ama 20 bin lira bütçem var ve üstüne 1 kuruş dahi çıkamam. Biraz araştırdım ve logitech G29 en mantıklı seçenek geldi...
4.000 tl bütçem var. İkinci ekran olarak kullanmalık monitör arıyorum. Ana monitör olarak AOC 24G2ZE kullanıyorum.
[H3 id='North+Bayou+Nb+F160+17-27+ift+Kol+2-9+kg+Amortisrl+Monitr+Stand']North Bayou Nb F160 17-27" Çift Kol 2-9 kg Amortisörlü Monitör Standı[/H3]
Bu monitör standına uyumlu bir...
Teamspeak 6 da arkadaşlarımla beraber sunucu açtık. Hepsi sorunsuz bir şekilde yayın açıyor, birbirlerinin yayınlarını izleyebiliyorlar. Fakat ben yayını sorunsuz açabiliyorum ama hiç birisi benim yayınıma giremiyor. Yayını açtığımı görüyorlar, tıklıyorlar. Yükleme ekranı geliyor ve gidiyor...