Amiral sınıfındadeğil de orta seviyelerde yaşadım. Ama pahalı telefonlarda yaşayan arkadaşlarım oldu. O yüzden hepsi iphone'a geçti :D Güvenlik yaması...
Amiral sınıfında mı bu sorunu yaşadınız ? Geçilir tabi ki hocam ben de sırf meraktan geçmek istiyorum ama güvenlik yaması güncellemesi diye bir şey var bunu...
benimkinde de bi problem yok, normalde ios 17 de kalıcaktım ekran yansıtma özelliğini bi de ios 18 de denemek için geçtim, millet hep ios 18'e geçince...
bende yıllardır android kullandım hiç ios kullanmamıştım(edit: çok kısa süreliğine iphone 4s kullanmıştım zamanında :D), sırf ios için iphone 13'e geçtim ve...
valla benimki yağ gibi akıyor ios 17 ile arasında gözüme çarpan bi performans farkı olmadı hatta İos 16 deseniz evet o baya hızlı bi işletim sistemi ip11 de...
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak...
Ben şahsi fikirlerimi söylüyorum mesela schafer termos paylaşmış çok güzel fırsat bence ama bu bahsettiğim üründeki 200 liralık indirimi az bulduğumuz için...