Evet o konuda haklısın hocam, kapasitesi daha yüksek batarya koyabilirlerdi. Oyunlarda şarjı gidiyor ama çok hızlı değil bence. Dediğim gibi ben boktan bir telefondan geçtim belki ondandır :D
Hocam şuan kullanıyorum ama androide göre gayet daha fazla gidiyor. Boşta pil yemiyor. Belki ben çok kötü bir androiidden geçtim ama 3000mah'a göre optimizasyonun iyi olduğu bir gerçek bence.
Arkadaşlar ilk defa iphone telefon aldım ve 1 haftadır bir sıkıntı yoktu. Ancak bugün farkettimki whatsappta mesaj atınca 'çıkırttt' diye çıkan ses boğuk çıkıyor. Video falan açtım hoporlör de bir sorun yok ancak her mesaj attığımda ses o kadar boğuk çıkıyor ki rahatsız oldum. Ailemin...
Amiral sınıfındadeğil de orta seviyelerde yaşadım. Ama pahalı telefonlarda yaşayan arkadaşlarım oldu. O yüzden hepsi iphone'a geçti :D Güvenlik yaması güncellemesini uzun süreler almıyor muydu telefonlar? ben mi öyle hatırlıyorum.
Arkadaşlar yıllardır android kullanan biri olarak şuanda telefonum donmaya ve yavaşlamaya başladı. Her androidde yaşadım bu sorunu ve ilk defa iphone almak istiyorum. Şuanda bütçem 13'e yetiyor. Siz önerir misiniz? ve sizce cuma günkü indirimlerde fiyatında bir miktar düşme olur mu?