Böyle yöntemler heryerde anlatılmaz insta ismi vermek doğrumu bilmiyorum ama bi türk oyuncu topluluğu instası senin bu durumunu alıntılaayıp EA mail atmış böyle bir şey yapıyorlar türkiyede tespit edin diye. Muhtemelen herkesin elindeki oyunları sadece bf 6 da değil bu yolla edindiği oyunları...
İkinci bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Toptan ve ayrı ayrı ne kadar eder bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Kutu fatura duruyor. Tüm ürünlerin 1 sene, bazı ürünlerin 1.5 yıl garantisi devam etmekte.
İşlemci: 7800X3D
Anakart: MSI B650 Tomahawk Wi-Fi
RAM: 2x8GB 6000MHz CL30 Kingston beasty...
Hocam listede i20 jump ve egea sedan longue önemli bizim içinde o fiyatlar doğrumu acaba. Şehrimdeki fiat bayiini aradım cevap vermiyolar ona göre bütçemi ayarlıyacağımda.
Arkadaşlar bir akrabamız var. Uzun süre önce babası vefat etti. 72 yaşında, 13 yıldır haftada 3 gün 4 saat diyalize giren, %92 malûl raporu olan bir annesi var. Aynı zamanda kemik erimesi de mevcut. Kuzenim haricinde annesiyle ilgilenebilecek başka bir yakını yok. Annesi günlük işlerini (market...
Resmi distribütör biz vermiyoruz dedi ben cidden şüphelendim. Beymen, Boyner, Sephora gibi yerlere bile MM kozmetik veriyormuş. Daha öncede Versace Eros Flame almıştım parfümün yarısı hala duruyor kokuda ve şişede bi sıkıntı görmedim ama bilemiyorum.
Hepsiburada üzerinden yine satıcısı Hepsiburada olacak şekilde Versace Eros 200ml EDP parfümü sipariş verdim kupon indirim derken baya uyguna geldi. Bu parfümü ve Versace kozmetik ürünlerini ülkeye getiren MM Kozmetikmiş resmi olarak. Merak ettim ve şikayetvar'da bir konu açtım. Hepsiburada...
Anakart MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi. M-Flash üzerinden BIOS güncellemek istiyorum. BIOS'a girdikten sonra seçimimi yapıyorum sonrasında güncelleme yapacağım ekran gelmiyor. Anakartta sabit yeşilimsi bir ışık yanıyor öyle kalıyor. Yeniden başlatınca exit flash mode diyor ve bilgisayar açılıp...