yasinpolat isimli üyenin son içerikleri

1. Y

600000tl bütçe ile ÖTV muafiyetli araç önerisi

600.000tl bütçe ile araç önerisi yüzde 90 muafiyet mevcut ona göre olacak full ötvsiz alınıyor.
  2. Y

KONU KILIT

Sorun sizlik değil hocam. Böyle insanların ucuza birşeye erişmesini kıskanan biçok insan var kendilerini doğrucu davut sanıyorlar. Kızdım.
  3. Y

KONU KILIT

Böyle yöntemler heryerde anlatılmaz insta ismi vermek doğrumu bilmiyorum ama bi türk oyuncu topluluğu instası senin bu durumunu alıntılaayıp EA mail atmış böyle bir şey yapıyorlar türkiyede tespit edin diye. Muhtemelen herkesin elindeki oyunları sadece bf 6 da değil bu yolla edindiği oyunları...
  4. Y

ÖTV'siz araç fiyatları doğrumu?

Sedan Lounge için aradım şimdi hocam 650.000e geliyor dedi öötv muafiyeti ile araç.
  5. Y

7800x3D - 4070 super ne kadar eder?

Bu forumda sadece kasa olarak şuna 50 55 demişler hocam oled monitörle nasıl 50 55 edecek ? CPU : R7 7800X3D (Kutulu, GamingGaraj) 13.000 GPU: MSI RTX 4070 GAMING X TRIO (Vatan) 20.000 Anakart: MSI X670E CARBON WIFI (Vatan) 7000 RAM: GSKILL TZ5 NEO 6400 MHZ CL32 EXPO (Vatan) 4000 PSU: MSI...
  6. Y

7800x3D - 4070 super ne kadar eder?

İkinci bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Toptan ve ayrı ayrı ne kadar eder bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim. Kutu fatura duruyor. Tüm ürünlerin 1 sene, bazı ürünlerin 1.5 yıl garantisi devam etmekte. İşlemci: 7800X3D Anakart: MSI B650 Tomahawk Wi-Fi RAM: 2x8GB 6000MHz CL30 Kingston beasty...
  7. Y

Hocam listede i20 jump ve egea sedan longue önemli bizim içinde o fiyatlar doğrumu acaba. Şehrimdeki fiat bayiini aradım cevap vermiyolar ona göre bütçemi ayarlıyacağımda.
  8. Y

Resimdeki fiyatlar doğrumu +%90 engelli bireyler için?
  9. Y

Askerlik ile ilgili bilgisi olan?

Arkadaşlar bir akrabamız var. Uzun süre önce babası vefat etti. 72 yaşında, 13 yıldır haftada 3 gün 4 saat diyalize giren, %92 malûl raporu olan bir annesi var. Aynı zamanda kemik erimesi de mevcut. Kuzenim haricinde annesiyle ilgilenebilecek başka bir yakını yok. Annesi günlük işlerini (market...
  10. Y

Hepsiburada üzerinden aldığım parfüm sahte olabilir mi?

Gelsin bakıcam hocam da saydığım firmalar resmi distribütör'den alırken Hepsiburada'nın markanın resmi distribütör'ü ile çalışmaması bana garip geldi.
  11. Y

Resmi distribütör biz vermiyoruz dedi ben cidden şüphelendim. Beymen, Boyner, Sephora gibi yerlere bile MM kozmetik veriyormuş. Daha öncede Versace Eros Flame almıştım parfümün yarısı hala duruyor kokuda ve şişede bi sıkıntı görmedim ama bilemiyorum.
  12. Y

Hepsiburada üzerinden yine satıcısı Hepsiburada olacak şekilde Versace Eros 200ml EDP parfümü sipariş verdim kupon indirim derken baya uyguna geldi. Bu parfümü ve Versace kozmetik ürünlerini ülkeye getiren MM Kozmetikmiş resmi olarak. Merak ettim ve şikayetvar'da bir konu açtım. Hepsiburada...
  13. Y

BIOS güncellemesinde M-Flash seçildikten sonra ekran gelmiyor

Anakart MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi. M-Flash üzerinden BIOS güncellemek istiyorum. BIOS'a girdikten sonra seçimimi yapıyorum sonrasında güncelleme yapacağım ekran gelmiyor. Anakartta sabit yeşilimsi bir ışık yanıyor öyle kalıyor. Yeniden başlatınca exit flash mode diyor ve bilgisayar açılıp...
  14. Y

Teknobiyotik 3 gündür kargoya vermedi

Öncelikle sakin olun. Verirler elbet.
  15. Y

Dolar mı Çıktı yoksa TL'mi Düştü ❓❓❓

Arttıktan sonra satıldı. Bu bir çözüm değil. Makyaj gibi düşün. Geçici etkisi var. Makyaj akinca altındaki yüz aynı yüz değişen bir şey yok.
Geri