yaSİNS4 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Honor 400 fiyatına ne önerirsiniz poco serisi haricinde.
  2. Y

Counter Strike 2 drop sorunu

Diğer oyunlarda sıkıntı var mı?
  3. Y

AMD Ekran Kartı ve Performans Sorunu

PSU 12 3.3 5. Değerleri kaç?
  4. Y

Asus prime b550 m k argb anakart besleyebileceği en güçlü işlemci hangisi?

Aslında arkadaşlar 5800x3d al diyor ikinci elde besleme de sorun yaratır mı ya da en fazla hangi am4 işlemciyi besler?
  5. Y

Ryzen 5 5500 sistemimde performans sorunu

Anakartım peki besler mi?
  6. Y

Yükselteceğim hocam. Asus prime b550 m k argb anakart en fazla hangi işlemciyi besleyebilir? Sonrada bununla uğraşmayayım.
  7. Y

Hocam zaten warzone da Battlefield da darboğaz olacağını bekliyordum. Ama hikayeli oyunlarda sıkıntı yaratmasını anlamıyorum internetteki çoğu testte slient hill f oyununu aynı sistemle 1080 high ayarda darboğaz olmadan oynuyor bende takılmaktan oyun oynanmıyor. CS2 (arada hafif dalgalanmalar...
  8. Y

16 GB versiyonu. O sistemi çok önceden sattım ölü fiyata da bırakmadım. Sıcaklık konusunda sıkıntı yok. 4 tane oyun oynuyorum. Apex legend (sorun yok) Cs2 (nadiren dalgalanma oluyor fps'te) bu dalgalanmada kasma oluyor Slient hill F (bu oyun takılmadan oynanmıyor) USB seçici askıya alma...
  9. Y

Şimdi beyler benim önceki bilgisayarım rtx 4060 i5 12400F gigabyte h-610 m k 2x8 xpg ram 3200 MHz sahip bir bilgisayarım vardı. Bu bilgisayarımda oyunlarda sürekli işlemci kullanımı sürekli dalgalıydı. FPS çakılıyor işlemci kullanımı 85-96 arasına çıkıyor ekran kartı kullanımı düşüyordu. Sonra...
  10. Y

Yardım MSİ Gaming 3080Tİ 12GB aldım FURMARK değerleri sizce gerçek mi?

Param güvende ile aldıysanız iade edin stok ayarlarda o kart alev alev yanıyordur. Havale ile aldıysanız geçmiş olsun.
  11. Y

Rtx 4070 ti super alınır mı 2025

Evet.
  12. Y

Rtx 4070 ti super alınır mı 2025

En ucuz 5070 ti ile 4070 ti süper arasında 2k fark var almanız mantıksız olur. 5070 ti alın.
  13. Y

Ekran Kartı almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

5060 ti 16 GB alın.
  14. Y

🔴CHP İST. İL BAŞKANLIĞINA KAYYUM ATANDI !

Bu iş iyiye gitmiyor yalnız.
  15. Y

Öneri 5060 ti almak mantıklı mı?

Eğer sıkıntı halinde kolayca iade edebileceğiniz bir siteden alacaksanız 9070 XT alın. Örnek Amazon. Sıkıntı çıkarsa iade edip 5070 alırsın.
Geri