yasinskrrt isimli üyenin son içerikleri

1. yasinskrrt

Sağlıkçı abilerim bakabilir mi.

Randevu aldım hocam bakacağız sağ olun yine de
  2. yasinskrrt

Sağlıkçı abilerim bakabilir mi.

Değerler nasıl. Risk değerleri çok mudur. Yaş 19 boy 190 kilo 90-92 civarı
  3. yasinskrrt

Sporthink güvenilir mi?

ben sipariş verdim ama mağaza hakkında hiç iyi yorumlar okumadım, bununla beraber herifler kendilerine bot basmışlar her forumda varlar, şimdi iptal edeceğim siparişi.
  4. yasinskrrt

Chevy aveo 2008 model Alarm hassasiyeti sorunu

arkadaşlar 2008 model aveomuz var. Bu aracın alarm sorunu var, arabayı kitlediğimizde birkaç dakika veya saat içinde ötmeye başlıyor, bazen de aynı saatte öttüğü de oldu, Bu neden oluyor? çözümü nedir nasıl çözebiliriz?
  5. yasinskrrt

Calitte Samurai SS Alınır mı?

Hawk aldım. Biraz sert ama kalitesi fevkalade iyi, altına minder falan takviye etmek lazım onun dışında kolçaklar sağa hareket etmeye biraz fazla meyilli ama sıkıntı çıkmadı şu ana kadar
  6. yasinskrrt

Calitte Samurai SS Alınır mı?

aynen öyle kimse de cevap vermemiş günlerdir araştırma yapıyorum bende alacağım sanırım, ya hawk alacağım ya da bunu. Sırf boy uzunluğum yüzünden bu şekil koltuk alacağım
  7. yasinskrrt

xDrive AKINCI mı daha uygundur yoksa hawk fab'lar mı?

bence de doğru olanı o
  8. yasinskrrt

IPHONE 11 VS IPHONE 13 ?

Apple her seride işlemciyi falan değiştiriyor yeni özellikler ekliyor ufak da olsa, eğer çok yıpranmamışsa alabilirsin bence
  9. yasinskrrt

Bütçe çıkacak mecbur ya, sürekli almayacağımız için, bir de yaslanarak oyun oynamayı sevdiğim için ondan biraz da 😁, kısa bir koltuk var boy da uzun olunca öldürüyor resmen, sağ ol yorumun için 1695199532 190 yazıyor hawk sitesinde, büyük ihtimalle ondandır
  10. yasinskrrt

IPHONE 11 VS IPHONE 13 ?

bana çok iyi geldi
  11. yasinskrrt

doğru diyorsun bir bakmak lazım ama, kullanan insanların ne diyeceklerini de merak ediyorum çünkü kalite bir anda değil de zamanla anlaşılan bir şeydir, bir kez alacaksak eğer bir kez zahmete girmeli, bir süre kadar kullanmalıyız
  12. yasinskrrt

3060 Tİ ALDIM ESKİ EKRAN KARTIMLA AYNI FPS DEĞERİ VERİYOR?

ekran kartı güncellemesini 3060ti ye göre güncellendin mi dostum
  13. yasinskrrt

arkadaşlar boy 190, kilo da 90, hangisini alsam benim için daha uygun olur? iki koltuk da 190 gösteriyor, dayanıklılık ve konfor açısından hangisi daha iyi veyahut kalitelidir?
  14. yasinskrrt

Kitap Satın Alma Hastalığı Nasıl Yenilir?

Hocam lise sondayım 😁 elektrik bölümü çalışıyorum öyle git gel yapıyoruz yani
  15. yasinskrrt

Kitap Satın Alma Hastalığı Nasıl Yenilir?

Surda okumadığım 3-4 kitap var, okumadığım derken sırada olanlar yani, sırası gelince onları da okuyacağım, dediğin sendromu çok iyi anlıyorum çünkü az-cok bende öyleyim lakin kendimi dizginliyorum, bitince alıyorum diğer kitabımı böyle daha hoş oluyor ya da aynı anda iki kitabı okuyorum o da...
Geri