Yasinuca isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bayramdan sonra yeni DA F/P sistem 🔥

Az stoklu ürünleri ihtiyaç sahipleri kaçırmasın diye bazen videodan 2 saat sonra satışları açabiliyor.
  2. Y

Muhtemelen 1657866067 Ben omega-s modelini almıştım onu iptal ettim Abdullah abinin sistem yayınlanacağını öğrenince ama fiyatı 11999 TL olacağını öğrenince pch-attack aldım umarım pişman olmam bu sistemi görünce :)
  3. Y

MAX 13000 TL HAZIR SİSTEM

Teşekkür ederim
  4. Y

MAX 13000 TL HAZIR SİSTEM

Fiyatını nereden öğrendin ?
  5. Y

İptal ettim almışken iyisini almak isterim. umarım 14-15k bandında 5600lü bir sistem gelir.
  6. Y

arkadaşlar Donanım arşivin incelediği geçen haftaki sistemi aldım hala hazırlanma sürecinde şu 12.999 tl ye 3060 r5 5500 olan sistem. bu sistemi iptal edip yeni gelecek f/p sistemi beklemeli miyim hızlı karar vermem gerek çünkü bugün kargolanma ihtimali var eğer kargolanırsa iptal edemeyeceğim...
  7. Y

3060 Sistem Önerebilir Misiniz ?

Ütopyaya gir arama kısmına 3060 yaz en üstte 12.999lu süper bir sistem var stoğu da var bi değerlendir derim
  8. Y

HDMI 170hz destekler mi ?

Aynı monitör bende de var kasa gelene kadar laptopa bağladım hdmi den max 120 alabiliyorum
  9. Y

Çözüldü✓ Pny rtx 3060 gaming vs gigabyte rtx 3060 eagle

Merhaba ben de aynı sistemi aldım ilk alanlardan birisiyim ben de bugün sabah aradığımda değişiklik yapamayacaklarını söylediler ben bu şekilde alacağım pny markasını biraz araştırdım ve içime sindi açıkçası ama sen değiştire bildin mi onu merak ettim ?
Geri