Teşekkür ederim söylemiş olduğun ayarlarda testi gerçekleştirdim sonuç aynı bu arada . Benim gözlemlediğim sorun obs studio upload'ım fazlası ile yeterli olmasına rağmen bitrate'i sebebini anlamadığım şekilde çekemiyor olması . Görev Yöneticisinden de takibini sağladım upload çekmiyor ...
Dostum yanıldığın bir noktayı söylemek istiyorum eski sistemime ekran kartımı takınca (ryzen 5 5600 işlemci asus prime b550m-k anakart 3070ti) aynı ayarlarda hatta 20k bitrate hızında yayın verebiliyorum ve hiç bir sorun yok şuan elimde elgato olmadığı için eski sistemime ekranımı yansıtamıyorum...
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle Uzun zamandır yayıncılık yapıyorum hayatım boyunca ilk defa böyle bir hatayla karşılaşıyorum .
Sistemim resimlerde gözüktüğü gibidir.
Sistemimi yeni topladım ve yeni sistemimle yayın açmayı iple çekerken , kafayı yiyecek düzeye geldim ne yaptıysam çözüm bulamadım ...
adamın anakartı benimki ile aynı olmadığı için bios'ta farklılıklar var aşamaları ilerletemiyorum. ingilizce bilmediğim için ise adamı anlamıyorum gene konu tıkanıyor ne yazık ki .
GIGABYTE X670E AORUS XTREME 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP E-ATX anakartım var internette ne yazık ki bu anakart modeli ile alakalı video bulamadım overlock ile alakalı.
işlemcim amd ryzen 9 7950x3d işlemcim 4.20 ghz olarak çalışıyor şuan 5.7ghz hızlarına çekmek istiyorum yardım...
bu driver kurulu . daha önce bu kabloda 1 gb hız alıyordum sorun yok kabloda hatta yan sistemime taktım tekrar test ettim 1 gb hız gözüküyor . anlamadığım bu sisteme takınca ethetnet kablosunu 100mb olarak veriyor gene bios ile alakalı bir durum olabilir mi diye düşünüyorum
GIGABYTE X670E AORUS XTREME 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP E-ATX Anakart modelini kullanıyorum internetim 1 gb hızında olmasına rağmen 100 mbps olarak sanki sınır konulmuş durumda sorunu çözemedim anakartım 10 gb internet hızını destekliyor . Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar
Merhaba dostum aynı anakarta sahibim bende bir şey sormak istiyorum ram olarak ne kullanıyorsun ben 8000mhz ram kullanmak istiyorum bu anakartta sende bu şekilde kullanıyorsan hangi marka ve nerden almalıyım sence ?