YAspectY isimli üyenin son içerikleri

1. YAspectY

Şu anda Papara kullanılarak internetten alışveriş yapılabiliyor mu

Son olaylardan sonra Papara kartımı kullanarak internette alışveriş yapabilir miyim var mı deneyen veya bilgisi olan?
  2. YAspectY

Bir elemanın gnd hattına 2 elemanın da gnd kablosu bağlanabilir mi?

Pil yuvasının + ve gnd kablolarını bir AMS1117 regülatörüne takacağım. Ardından bir amplifikatöre çıkış vereceğim. Sorun şu ki regülatörümde 3 hat var ve bunlar input, output ve gnd ben hem pil yuvasının hem de amplifikatörün gnd hattını regülatörün tek gnd hattına bağlasam sorun yaşar mıyım?
  3. YAspectY

İ5 6400 rx 6600 darboğaz olurmu

Hocam i5 6.nesil ile darboğaz olur. Fakat yeni alacağınız işlemciyle ekran kartınız kafa kafaya diyebiliriz. Darboğaz olmaz
  4. YAspectY

Bu sistem bu fiyata değer mi _

Değer hocam.
  5. YAspectY

rtx 4060 ryzen 5 7600 bir bilgisayar ne kadar fps verebilir fps oyunlarında

Hocam rtx 4060 ryzen 5 7600 için 30k fazla değil mi piyasada çok daha ucuza bulunuyor.
  6. YAspectY

İtopya'nın okula dönüş kampanyası beklenmeli mi?

16K'ya bir sistem buldum ama PSU'suna güvenemiyorum. İtopya'da da 2 gün sonra okula dönüş kampanyası başlıyor sizce bu fiyat bandında iyi sistemler olur mu yoksa bulduğum sistemi alınır mı
  7. YAspectY

SSD'lerin Gereksiz Pahalı Olması Konusunda

Dostum Amerika veya diğer avrupa ülkelerinde bir gün çalışsan 70 dolar civarı kazanıyorsun. Bu da sadece 1 gün çalışarak ssd alabileceğin anlamına geliyor. Türkiyede yaklaşık bir günde 600 lira kazanıyorsun gerisini sen düşün.
  8. YAspectY

20.000 Tl altı hazır sistem önerisi

Bütçem 20.000 in üzerine çıkamıyor maalesef. Ekran kartının rtx olması önemli.
  9. YAspectY

Bu monitör alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-pro-mp243x-1920x1080-fhd-flat-ips-100hz-1ms-adaptive-sync-monitor-p-HBCV00004P16IQ?magaza=Hepsiburada&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.71.3&wt_pc=akakce.c.k.pc -Avantajları- Markası en iyi bilgisayar ve donanım...
  10. YAspectY

Yeni Pc İçnin Monitör Alacam Aklımda bir şey Var Yarddımcı Olun

VA panele 8000 TL ödemek saçmalık. O paraya 2 k lık ve IPS panel rahat bulursun
  11. YAspectY

Bu monitör alınır mı?

VA Panel bu ben önermem. Bir zaman sonra IPS'e geçmek isteyeceksiniz. Aynı zamanda VA panel olduğu için 1 ms olması bir şey farketmiyor. Çoğunda öyle yazar ama yine çoğu 1 ms değildir.
  12. YAspectY

Oyuna yeni başlayan birisi hangi krallık ile başlamalı warband

Bence Sarranid. Başlangıca göre güçlü bir ordusu var.
  13. YAspectY

Blackbird Game Center Bkb5 alınır mı?

Max. 800 TL bütçem var. Bu klavyede herhangi bir sorun var mıdır. Varsa başka önerebilirsiniz. https://www.trendyol.com/sarftech/siyah-bilek-destekli-rgb-red-switch-turkce-q-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-bkb5-p-789733705?boutiqueId=61&merchantId=922919 Ayrıca şu klavyeleri de buldum...
  14. YAspectY

800 TL'ye kadar klavye önerisi

Uzun yıllar götürecek RGB'li kaliteli bir klavye arıyorum. Blue switch istemiyorum.
  15. YAspectY

RampageKb-r63 vs Trust 22507

Sağolun hocam.
Geri