bu ram mevzusu en yakın zamanda ekran kartlarına ve depolama birimlerine de yansıyacaktır, ne kadar sürer bilmiyorum ama Türkiyede fiyatı bir kez artan bir şey bir daha kolay kolay düşmez. enflasyon bir yana, ticari ahlak bir yana. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
3700 tl ye aldığım ramler şu an 50k olmuş iade etsem 50k verirler mi ? :D şaka bir yana ilk kez bir ticaretten karlı çıkmış oldum
1764766452
aynenbu şekilde.... tanesini 20k ya satabilirim :D 16gb bana yeter sanki
Arkadaşlar yeni çıkan APU kullanılan bu tablet bilgisayarda CS2'de 1080p low ayarlarda benchmark yapabilecek biri var mı?
Cihazı kullananlar deneyimlerini anlatabilir mi? 32GB hem ram hem ekran kartına yetiyor mu? Sistemi satıp tercih edilebilir mi?
b650 anakart
7 7700 cpu
kule tipi soğutma bence bütçe yeter ve düzgün çalışır
1758723057
eğer kullanım amacı sadece oyun ise ikinci elden cpu ve ramleri uygun fiyata temin edebilirsin anakart ve soğutucu da aynı şekilde, garantisi yakın zamanda bitmeyecek ürünler olursa kafan da rahat olur...
Tam olarak sebebini bilmiyorum ama ne yaptımsa eskisi gibi anakart ayarı yapamıyorum ne açsam açayım ya windows hata veriyor yada sistem açılmıyor.
geçen ay cs2 400-500 fps alıyordum şimdi düşük ayarlada 250 alıyorum yüksek ayarlarda 170
AMD Ryzen Master indirip deniyeyim dedim ondan sonra oldu...
tamamen sana kalmış, bu sorunun cevabı sende. eğer monitörün varsa yine bu fiyat bandından çıkma derim. 4-5k çok bir şey değiştirmeyecek ve bence bu sistem fiyatının hakkını fazlasıyla veeriyor 1tb ssd 16gb ddr5 ram 14. nesil işlemci. aşırı kampanya kovalarım tek tek toplarım diyorsan bir tık...