yassoaga isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Sizce Ram fiyatlarındaki artış sonucu ne olacak

çin yeni ddr5 bellek yapmıştı bakalım ne zaman piyasaya düşecekler
  2. Y

bu ram mevzusu en yakın zamanda ekran kartlarına ve depolama birimlerine de yansıyacaktır, ne kadar sürer bilmiyorum ama Türkiyede fiyatı bir kez artan bir şey bir daha kolay kolay düşmez. enflasyon bir yana, ticari ahlak bir yana. ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
  3. Y

90-100 k ile sistem toplamak yerine ram alsaymışız keşke....
  4. Y

3700 tl ye aldığım ramler şu an 50k olmuş iade etsem 50k verirler mi ? :D şaka bir yana ilk kez bir ticaretten karlı çıkmış oldum 1764766452 aynenbu şekilde.... tanesini 20k ya satabilirim :D 16gb bana yeter sanki
  5. Y

ASUS ROG FLOW Z13 2025!

ordan geliyorum ben de 300-400 fps dedi üstad :) videoda ben de kullanan var mı diye biraz bakınayım dedim
  6. Y

ASUS ROG FLOW Z13 2025!

Arkadaşlar yeni çıkan APU kullanılan bu tablet bilgisayarda CS2'de 1080p low ayarlarda benchmark yapabilecek biri var mı? Cihazı kullananlar deneyimlerini anlatabilir mi? 32GB hem ram hem ekran kartına yetiyor mu? Sistemi satıp tercih edilebilir mi?
  7. Y

M4A4 STATTRAK FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ TAM GAZ

Hocam sattn mı?
  8. Y

Yeni 9070xt sistemime bileşen güncellemesi tavsiyeleri

Anakartı düşürüp SSD almanı tavsiye ederim
  9. Y

Gigabyte B650M olabilir yada msi gaming plus serisi olabilir. yine tamamen senin tercihlerine veya gereksinimlerine bağlı olarak değişir
  10. Y

b650 anakart 7 7700 cpu kule tipi soğutma bence bütçe yeter ve düzgün çalışır 1758723057 eğer kullanım amacı sadece oyun ise ikinci elden cpu ve ramleri uygun fiyata temin edebilirsin anakart ve soğutucu da aynı şekilde, garantisi yakın zamanda bitmeyecek ürünler olursa kafan da rahat olur...
  11. Y

Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

cpu kaç ghz'de çalışıyor? Cpu - anakart - ekrankartı - ramleri yazarsan birkaç bios ayarı önerebilirim. en azından sistemi stabil çalıştırmanı sağlar.
  12. Y

Çözüldü✓ PC ANIDEN KAPANIYOR YARDIMCI OLUN PLS

OC yaptın mı sisteme yakın zamanda? Bellek timingi veya cpu timinginden dolayı olabilir.
  13. Y

Yardım Ciddi FPS Düşüşü Sorunu Acil

Tam olarak sebebini bilmiyorum ama ne yaptımsa eskisi gibi anakart ayarı yapamıyorum ne açsam açayım ya windows hata veriyor yada sistem açılmıyor. geçen ay cs2 400-500 fps alıyordum şimdi düşük ayarlada 250 alıyorum yüksek ayarlarda 170 AMD Ryzen Master indirip deniyeyim dedim ondan sonra oldu...
  14. Y

30K BİLGİSAYAR TOPLAMA

tamamen sana kalmış, bu sorunun cevabı sende. eğer monitörün varsa yine bu fiyat bandından çıkma derim. 4-5k çok bir şey değiştirmeyecek ve bence bu sistem fiyatının hakkını fazlasıyla veeriyor 1tb ssd 16gb ddr5 ram 14. nesil işlemci. aşırı kampanya kovalarım tek tek toplarım diyorsan bir tık...
Geri