yassofe isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bu Bilgisayar alınır mı? ?

coooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pahali bence bir daha dusun derim
  2. Y

bu bilgisayar iyi mi? sizce lutfen cevap ver

nesi iyi degil soyleyebilirmisiniz
  3. Y

nesi iyi degil soyleyebilirmisiniz
  4. Y

ben ikinci el bilgisayar alacamda ogluma hem oyun hemde ders calisin iyi ve dayanir bir bilgisayar bunu buldum sizce iyi mi? ozelikler 4 gb ekran kartı: Nvidia Gforce 650 8 gb RAM 3.2 işlemci hızı İntel i5 3.nesi l Kıngston 223 GB M2 SSD monitor dahil fiyati 3200 TL iyi mi? uygunmu alyimi nedersiniz
  5. Y

bu bilgisayar oyunlar icin iyi mi?

yok arkadasimdan
  6. Y

neden yani nesi var iyi olmayan 1640525897 ben free fire oyniycam olmazmi
  7. Y

ben ikinci el bilgisayar alacamda ogluma hem oyun hemde ders calisin iyi ve dayanir bir bilgisayar bunu buldum sizce iyi mi? ozelikler 4 gb ekran kartı: Nvidia Gforce 650 8 gb RAM 3.2 işlemci hızı İntel i5 3.nesi l Kıngston 223 GB M2 SSD fiyati 3200 tl iyi mi? uygunmu alyimi nedersiniz
  8. Y

bu bilgisayar oyun icin iyi mi?

s agolun arastiracam cok tesekur ederim hepinize onerdigniz icin iyiki varsiniz bilmeden etmeden alyodum
  9. Y

bilyorum telefon alina bilir ama bilgisayardan mobil oyun daha guzel oynanir diyepc alacam telefon var
  10. Y

yani bu ozelikler iyi mi? ekran karti ram islemci felan ben cocugma alacam hem oynasin hem ders calisin komsumuzdan alacam 2 el fiyati 3000 tl hakedermi sizce
  11. Y

free fire yada fortnite ama en onemli free fire
  12. Y

ben 2inci el bilgisayar almak istiyorum bu iyi mi? oyunlar icin ozelikler İ5 4570 3.20 GHz 4.nesil işlemci 8 GB DDR3 1600 MHz ram h81 jel sıfır anakart 120.gb James Donkey sıfır SSD Dell kasa 350 w güç kaynağı DVD sürücü Asus 20 inç temiz monitör klavye ve mouse Windows 10 pro Orjinal kurulu ekran...
  13. Y

bu bilgisayari almami onerirmisinizz

tamam sorup tekrar dunyorum 1640518959 bana hd 3850 dedi bu fotoyuda ati 1640519004 atim sna
  14. Y

vallah bana bunu dedi farkedermi yani soryimi onemli ise
  15. Y

powercolor 1gb 256 bit 1640518095 powercolor 1gb 256 bit bu kadar dedi bana
Geri