2 SENEDİR KULLANDIĞIM SİSTEMİMİ SATMAYA KARAR VERDİM FİYAT TEKLİFLERİNE AÇIĞIM KOMPLE BİLGİSAYAR MONİTÖR KLAVYE MOUSE MOUSE PAD MASA KOLTUK HELSİ SATILIK
DELL 27 İNÇ 165 HZ İPS MONİTÖR VAR
RED SWİTCH GAMEPOWER WARLOCK
LOGİTECH G102
AHŞAP 120 CM MASA
OFİS KOLTUĞU (YIPRANMIŞ)
Pc özellikleri...
https://www.twitch.tv/yaasuone/clip/BlitheHealthyFriseeEleGiggle-xHk3VOSb6ivk0HKG
Benim Crosum Bu Knk Benzer Bi Cros İstersen Vereyim.
Ufak Oynamayla İstediğini Yapabilirsin.
1743457286...
uncharted 4 oynarken kontrollerde sorun yaşadım ve oyunu bırakmak zorunda kalmıştım. haricinde witcher ile rdr arasında kaldım bi sırasıyla witcher-1-2-3 mü yoksa rdr-1-2 mi sence?
Merhabalar ufak çaplı canlı yayın açıyorum ve oynamam için hikayeli oyuna ihtiyacım var türkçe olan veya türkçe yama yapılabilen bir oyun istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim tşk.
Not: Oyunların optimizasyon ve kontrol sıkıntısı olmaması açısından playstationa çıkıpta pcye dönmüş oyun...
12 T Pro İçinde Aynısını Diyorlardı Belirli Bir Süre Beklettiler Daha Sonra Yaptılar Yazılımda Sıkıntı Olmuştu Kullanımım Sonrasında Bunu Onlara İlettim Ve Tekrar Yazılım Attılar İyi Ve Güvenilir Bir Yer İse Bir Sıkıntı Yaşamazsın.
Ama Eğer YD Alacaksan OnePlus Bakmanı Öneririm Çok Kaliteli...
Dostum Yardım Amaçlı Açılan Konularda Bilgi Sahibi Değilsen Neden Dalga Geçmek Amacıyla Yazı Yazıyorsun?
Kendi Cabasıyla Birşeyler Yapmak İsteyen Birisinin Hevesini Kaçırmak Ne Kadar Doğru. İnsanların Hevesini Boş Yere Kırma
İkiside elimde mevcut siyah beyaz olan daha çabuk kirleniyor ama çok ufakta olsa daha kaliteli geldi ben renkli olanı kullanıyorum memnunum düşük bütçede alınabilecek en mantıklı mouse pad bence
Öncelikle selamün aleyküm ilk form tecrübem oluyor.
Biraz uzun yazmış olabilirim affola
1-2 ay önce yeni bir sistem aldım
Ekran kartı:
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12GB
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB
Ram: GoodRam 16GB(2x8)GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4
Ssd: GoodRam 512GB PX500...