yataginaltindakicanavar isimli üyenin son içerikleri

1. yataginaltindakicanavar

Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu?

hawk fab kullanıyorum tavsiye etmem
  2. yataginaltindakicanavar

Hyper X Cloud III S alınır mı

2 haftadır kullanıyorum sonuna kadar tavsiye ederim, müzik konusunda da gayet yerinde bi ses kalitesi var
  3. yataginaltindakicanavar

Hyper X Cloud III S alınır mı

benim sürekli uygulamayı açmam gerekiyor, oto açılma ayarı varmı biliyo musunuz
  4. yataginaltindakicanavar

Ekran kartı demirinden kulaklık askısı

vidaları sıktım sonuna kadar, birbirine çapraz yaptım gergin dursun gevşemesinler diye o yüzden girmemiş gibi duruyor
  5. yataginaltindakicanavar

bunu büküp kenetlemeyi unutma
  6. yataginaltindakicanavar

yanlış alıntı
  7. yataginaltindakicanavar

şimdi nasıl, göz alıcılığı gitti en azından. vidaların demirlerin yanında gelen sünger gibi bişey
  8. yataginaltindakicanavar

düşmeyecek kadar sağlam yaptım kanka ayrıca masa yaylanıyordu çoğu yerinde vida var sorun değil benim için
  9. yataginaltindakicanavar

beyler bayanlar nasılsınız ekran kartı vidaladığımız demirden kulaklık askısı yaptım nasıl olmuş vida başlarını nasıl kapatabilirim
  10. yataginaltindakicanavar

Öneri Asus Rog Pelta vs Hyperx Cloud 3 S

uygulama, ekolayzer falan uğraşmak gerekli mi ya da yazılımında oluşturabildiğimiz profiller mevcut mu
  11. yataginaltindakicanavar

teşekkür ederim öncelikle uzun uzun yazmışsınız mikrofona ihtiyacım var ama kalitesi önemli değil mikrofonu çok kullanmıyorum, çıkartılabilir tercihimdir ATK markasının da bir çok modeli var fakat artık kulaklık modellerini araştırmaktan video izlemekten kafam allak bullak oldu maalesef...
  12. yataginaltindakicanavar

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-kirmizi-1248418.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-pelta-beyaz-rgb-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1325838014.html aralarında 7.1 farkı olduğunu biliyorum...
  13. yataginaltindakicanavar

Çözüldü✓ Laptop klavyesi değişim ücreti - Asus

olur mu. yapış yapış ve kahverengi damlacıkların şekerli lekeleri görünüyor wasd tuşlarında
  14. yataginaltindakicanavar

tiner uçucu bir şey mi, pamukla vs sildiğim yere dokundurmam gerekir mi
  15. yataginaltindakicanavar

hep kısa bardakta içerim bir kere uzun bardakta kullandım ona da kolumu kaşırken elim çarptı. lol oynuyordum takım savaşına devam ettim maç bitimine kadar oynadım ıslak ıslak😁😁😁 sonra ters çevirdim vs. vs. 4-5 ay olmuştur kola döküleli hiç arıza falan yapmadı (yapmayacağı anlamına gelmez tabi)...
Geri