360mm pahalıydı 420 mm yöneldim 420 sığması için de lancool3 seninkinede bakarım genel olarak bu sistem nasıl olmuş iyi mi? 3D modelleme için yeterli mi?
360mm daha pahalıydı en son baktığımda 420 olsun bizim olsun yav. mouse dandik bütçeyi artıtırmasın diye yoksa bimden alacaktım bari bu olsun dedim
1756610791
evet daha iyisi alınırda zaten ama 20bin i çevre birimlerine gidiyor, aslında bütçe 80bin
1756611217
bir kaç kişi de "adanalı the...
benim MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI ,Asus ROG Strix B850-E Oyun WiFi'dan bin lira daha ucuz birde X ve E serisindeki farklar ne?(araştırmaya üşendim yazarsan mük)
bu haliyle toplasam yine iyi değil mi
diyelim ki amd işlemciyi geç intele döndüm ana kart MSI PRO Z790-A MAX işlemci i7 13700k geri...
niye kötü sorusunua böyle cevap gelsin gelsin canımı yesin dayı
1- Ekseriyetle 3D modelleme ve yazılım için topluyorum arada tabii ki oyunada girerim
2-1000w biliyorum fazla geldiğini psu ya en son baktığımda ucuz diye hatırlıyorum bakarım şimdi niye 850w olanı alıp daha fazla vereyim 1000w daha...
evet biliyorum aynı sisitemin i(şlemci ve ekran kartı değişik) hali ile yine çöp dediler bende intel almayı düşünüyordum amd dizeyim dedim sordum amad'lin sistemde 3d modelleme yapılır mı yapılır dendi bende amd ye geçtim
1-Niye "para abov nasıl çöpe atılır" dedin ne eksik gördün
2-yazılım ve 3d modelleme animasyon için arada bir iyi garafikli oyunlar daha çok valo ve cs girmek için alacam (niye kötü onu anlamadım?)