yani hocam anakart değişimi de zor bişey mi bilmiyorum ekran kartına işlemciye falan uyumlu olması lazım onların da ama attığınız 4000 okuma 6000 yazma ama ucuz geldi acaba benim attığım mı pahalı ve n11 iyi midir kaç günde ulaşır ? son olarak gen3 dramli falan bişeyler varmış dram dediğimiz şey...
siz ne önerirsiniz m2 alırsam değiştiricem şu anda takılı olan ssd elimde kalacak değil mi ? elimde kalanı satma gibi bi ihtimalim var mı yada direkt sata mı alayım
hocam altyapı 1000 megabit internet destekliyorsa kesinlikle türknete geçin taahhüdü yok istediğiniz zaman üyeliği sonlandırabiliyorsunuz müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyenler var ama türk telekomdan iyidir yani
merhaba bendeki anakart h610 m k ddr4 modeli ve alacağım ssd uyumlu olur mu öyle şeyleri bilmiyorum pek,1 tb lik ssd lazım şu anki yetmiyor hangisini almak lazım bilemedim.
https://www.incehesap.com/jarvis-x-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46589/ beyler fazla bir bütçem yok bu çok güzel gözüktü gözüme ama darboğaz yapar mı bu fiyata iyi midir ?