Yavonemo isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Gigabyte H610M K DDR4 Anakarta ssd önerisi

sağolun hocam o zaman tercihimi kingston technology (sizin attığınız) olandan yapacağım iyi günler.
  2. Y

dramli olduğunu nasıl anlıyoruz ve 2100 e 1700 yazıyor bu yavaş değil mi (dramli olsa bile)
  3. Y

yani hocam anakart değişimi de zor bişey mi bilmiyorum ekran kartına işlemciye falan uyumlu olması lazım onların da ama attığınız 4000 okuma 6000 yazma ama ucuz geldi acaba benim attığım mı pahalı ve n11 iyi midir kaç günde ulaşır ? son olarak gen3 dramli falan bişeyler varmış dram dediğimiz şey...
  4. Y

ben biraz baktım da şu olur mu acaba m2 olarak
  5. Y

siz ne önerirsiniz m2 alırsam değiştiricem şu anda takılı olan ssd elimde kalacak değil mi ? elimde kalanı satma gibi bi ihtimalim var mı yada direkt sata mı alayım
  6. Y

şimdi bi sata ssd alsam onlar birlikte mi çalışacak daha mı çok alanım olacak
  7. Y

şuankini atayım direkt sata ne onu da bilmiyorum anlatsanız daha iyi olur. hangisi daha iyi falan diye
  8. Y

Yardım Türk Telekom Beni İyice Sınırlıyor

hocam altyapı 1000 megabit internet destekliyorsa kesinlikle türknete geçin taahhüdü yok istediğiniz zaman üyeliği sonlandırabiliyorsunuz müşteri hizmetleri ilgilenmiyor diyenler var ama türk telekomdan iyidir yani
  9. Y

merhaba bendeki anakart h610 m k ddr4 modeli ve alacağım ssd uyumlu olur mu öyle şeyleri bilmiyorum pek,1 tb lik ssd lazım şu anki yetmiyor hangisini almak lazım bilemedim.
  10. Y

bu hazır sistem alınır mı ?

nasıl yani giriş seviye ne demek
  11. Y

bu hazır sistem alınır mı ?

https://www.incehesap.com/jarvis-x-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46589/ beyler fazla bir bütçem yok bu çok güzel gözüktü gözüme ama darboğaz yapar mı bu fiyata iyi midir ?
Geri