Yavuz Çaylı isimli üyenin son içerikleri

1. Yavuz Çaylı

otomatik onarma hatası, windows açılmıyor

ablamın laptopunda böyle bir hata var sadece mail şifresini girebildiği bir alan var. şifresini girdiğinde yanlış diyormuş yeniden başlat ve bu şifre girme yeri haricinde başka bir şey yapamıyor . sorun nedir bilen var mı?
  2. Yavuz Çaylı

m1 için harici ssd tavsiye

fotoğraf, video düzenleme üzerine yoğunlaşıyorum şuan ve yanımda taşıyabileceğim ufak ama güçlü bir cihaza ihtiyacım var
  3. Yavuz Çaylı

m1 için harici ssd tavsiye

m1 alacağım yanına da harici ~500gb lik bir ssd alacağım hepsi uyumlu olmuyormuş sanırım tavsiyesi / önerisi olan var mı
  4. Yavuz Çaylı

macbook m1 donanım yükseltme

peki photoshop gibi uygulamalardaki performansı nasıl fikriniz var mı şuanki pc'm 16gb ram 1650s var üzer mi yani m1 beni yoksa windows bi pc mantıklı
  5. Yavuz Çaylı

macbook m1 donanım yükseltme

kendi pc mi satıyorum , m1 air ile bi takas teklifi geldi . bahsi geçen m1 air 8gb 256ssd , ben bunu 16gb 512 ssd yapmak istiyorum mümkün mü ne kadar maliyeti olur
  6. Yavuz Çaylı

2022 iPhone 7 alınır mı?

güncelleme almayan bir iphoneyi 3 sene kullandım sağlamdı falan tamam ama tuşlu telefondan farkı kalmamıştı uygulamalar desteğini kesiyor bir süre sonra
  7. Yavuz Çaylı

bu sistem ne kadar eder

r5 3500 b450m s2h 8x2 3200mhz gskill 1650s asus tuf 500gb sandisk m2 ssd corsair delta rgb 500w 80+ power ne kadar eder bu sistem
  8. Yavuz Çaylı

Öneri KULLANICISINI HAYRAN BIRAKAN TELEFON ÖNERİSİ

ben 13 kullanıyorum şarjı 1 gün çok çok rahat gidiyor hatta ben 2 günde %70 fln bitirebiliyorum. güncel olması önemli iphonelarda . ben 14 e almıştım zamanında , yatırım gibi değil ama zarar da etmeyeceğin bi telefon iphone
  9. Yavuz Çaylı

Trojan dewnloader defender silmesine rağmen geri geliyor

teşekkürler . kaspersky ı indirdim taradım bir şey bulamadı .kurtuldum sanırım :)
  10. Yavuz Çaylı

indirdim ve taradım bir şey bulmadı yinde de kapatayım mı interneti
  11. Yavuz Çaylı

başlıkta belirtmiş olduğum virüs bilgisayarıma bulaştı defender kendisi siliyor fakat hemen sonra tekrar çıkıyor . bu şekilde 3 defa falan yaptı korkuyorum açıkçası bu virüsten nasıl kurtulabilirim bu virüsten
  12. Yavuz Çaylı

Windows alt barlardaki hiçbir şey açılmıyor

dün akşam her şey normal çalışıyordu . şimdi ise Windows un alt barındaki ne başlat menüsü açılıyor ne de ses ayarlama . -bardaki uygulamalar açılıyor
  13. Yavuz Çaylı

Bu kasa kaç para eder

aldığımda 10 yaşında idim pc hakkında da hiçbir bilgim yoktu . babam mahalledeki bilgisayarcı dan almıştı markaları ve sistemleri daha sonra tanıdım . para da etmiyorsa satmam koymaz yani şuan hali hazırda bir sistemim var
  14. Yavuz Çaylı

Bu kasa kaç para eder

satmayayım o zaman ne yapacam 200tl yle . istediğim klavyeyi bile alamıyorum o paraya
  15. Yavuz Çaylı

Bu kasa kaç para eder

İntel i5 650 4gb ram depolama : yok 300w TurboX kasa 4yıl oluyor alalı. piyasa hakkında pek bir bilgim yok satmayı düşünüyorum ama kaça gider bilmiyorum teşekkürler .
Geri