2. el vmg3625 t50b modem aldım önceki sahibi turknetde kullanmışş şimdi ben turk telekomda kullanmak için aldım fakat yeni ppp kullanıcı adı ve şifresini girmek istediğimde kabul etmiyor, modemi kapatip açtığımda turk nete geri dönüyor. telekom müşteri hizmetlerini aradığımda ip çekmiyor dediler...
ablamın laptopunda böyle bir hata var sadece mail şifresini girebildiği bir alan var.
şifresini girdiğinde yanlış diyormuş
yeniden başlat ve bu şifre girme yeri haricinde başka bir şey yapamıyor . sorun nedir bilen var mı?
kendi pc mi satıyorum , m1 air ile bi takas teklifi geldi .
bahsi geçen m1 air 8gb 256ssd , ben bunu 16gb 512 ssd yapmak istiyorum mümkün mü ne kadar maliyeti olur
güncelleme almayan bir iphoneyi 3 sene kullandım
sağlamdı falan tamam ama tuşlu telefondan farkı kalmamıştı
uygulamalar desteğini kesiyor bir süre sonra
ben 13 kullanıyorum şarjı 1 gün çok çok rahat gidiyor hatta ben 2 günde %70 fln bitirebiliyorum. güncel olması önemli iphonelarda . ben 14 e almıştım zamanında , yatırım gibi değil ama zarar da etmeyeceğin bi telefon iphone
başlıkta belirtmiş olduğum virüs bilgisayarıma bulaştı
defender kendisi siliyor fakat hemen sonra tekrar çıkıyor . bu şekilde 3 defa falan yaptı
korkuyorum açıkçası bu virüsten
nasıl kurtulabilirim bu virüsten
aldığımda 10 yaşında idim pc hakkında da hiçbir bilgim yoktu . babam mahalledeki bilgisayarcı dan almıştı markaları ve sistemleri daha sonra tanıdım . para da etmiyorsa satmam koymaz yani şuan hali hazırda bir sistemim var