Yavuz Selim isimli üyenin son içerikleri

1. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Çok bir seçeneğim yok gibi zaten 3500x alınca fiyat biraz daha yükseliyor ya onu alacağım ya da vento artık. 1763326288 Ekran kartınız nedir acaba ?
  2. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Ne yapıcam bilmiyorum ya kaç gündür ha aldım ha alıcam almışken tam alayım diyorum şimdi kötü psu alırım yanar falan uğraşmak istemiyorum.
  3. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Ses çok rahatsız ediyor mu hocam ?
  4. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Zaten sistemle uyumlu değil dediler vento kasası için muhtemelen onu eledim. 1763324944 Corsair 3500x daha iyi geliyor ama onun da psunu gömen çok gördüm uzun ömürlü bir şey istiyorum ne yapmam gerekiyor ?
  5. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım her şeye karar verdim fakat kasası kaldı. Aslında sorun kasa değil içindeki psu. Hazır sistem alıyorum ve kasa özelleştirme seçeneğim pek fazla yok. Özelleştirmedeki kasalar ve psuları. 1-BitFenix MH100 ARGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower ATX BPAB 750W 80+...
  6. Yavuz Selim

Asus Dual 5070 mi Asus Prime Radeon 9070XT mi almalıyım ?

Sipariş vereceğim artık umarım bir sıkıntı çıkarmaz ve 6 sene götürür beni bu sistem.
  7. Yavuz Selim

71k sistem hocam 7800x3d de işlemcisi.
  8. Yavuz Selim

sistem alıyorum hocam onun içinde asus prime radeon 9070xt olacak umarım iyidir pek araştırmadım da.
  9. Yavuz Selim

ne zaman 9070xt almaya karar versem 5070 yorumları geliyor ama 9070xt alacağım gibi.
  10. Yavuz Selim

Anladım hocam çok sağ ol umarım problem çıkarmaz gerçekten şans işi bu olaylar onu anladım bu süreçte.
  11. Yavuz Selim

5070 vs 9070xt. Hangisi tercih edilmeli?

Amd ile bir derdim yok sadece eski zamanlardaki fazlaca hatalarından dolayı ön yargılıyım. Şu anki bilgisayarımda mavi ekran hatası var onunla idare ediyorum bazen yoruyor tek derdim sıkıntısız bir pc umarım siyah ekran hataları veya başka hatalar almam.
  12. Yavuz Selim

Birazdan sipariş vereceğim amd ekran kartı kullanmadım hiç umarım bir problem yaşamam.
  13. Yavuz Selim

Hocam selamlar ben de 7800x3d 9070xtli sistem sipariş veriyorum umarım sorun yaşamam ilk amd deneyimim olacak. sadece bir şey sormak istiyorum siz şu ana kadar yazılımsal bir sorun yaşadınız mı ?
  14. Yavuz Selim

Valla artık alacağım sorun çıkarırsada iade veya garanti bir şekilde hallolur daha fazla düşünmek istemiyorum.
  15. Yavuz Selim

Hocam peki hangisi daha uzun ömürlü olur.
Geri