Yavuz Selim isimli üyenin son içerikleri

1. Yavuz Selim

Çözüldü✓ Ekran kartında kırmızı ışık

bilgim yok hocam 2 saniye yeni konu açın bilen arkadaşlar yardımcı olsun daha sağlıklı olur.
  2. Yavuz Selim

yeni bir konu açın hocam
  3. Yavuz Selim

hocam kırmızı ışık sorununu çözebildiniz mi ?
  4. Yavuz Selim

güç kablosunu ekran kartına tam takamamış olabilirsiniz.
  5. Yavuz Selim

1.1 destekli DisplayPort kablosu 2.1 ekran kartına takılır mı?

Geçen hafta sistem aldım fakat DisplayPort kablosunu takınca ekrana görüntü gelmiyor fakat HDMI takınca geliyor. Monitörümün HDMI versiyonu 1.4 benim taktığım ise 2.0. Monitörümün DisplayPort versiyonu 1.1 taktığım kablo da sanırım 1.1. Fakat ekran kartımda DisplayPort 2.1 ve HDMI 2.1 çıkışları...
  6. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Hocam bu ekran kartı desteğini kartı taktıktan sonra mı önce mi takıyoruz bilginiz var mı ?
  7. Yavuz Selim

Anakart ışığı kırmızı yanıyor

Hocam bir sıkıntı yokmuş display port açılışta sıkıntı çıkarıyormuş bazen hdmi ile denedim sorun ortadan kalktı. Yine de desteğiniz için teşekkürler.
  8. Yavuz Selim

Boot ışığı sanırsam
  9. Yavuz Selim

Hocam hangi ışık yanıyor nasıl anlarım ? Birde itopya hazır sistem aldım test edip yollamıyorlar mı bios sürümüyle ilgili midir ki ?
  10. Yavuz Selim

Yeni sistem aldım ekran kartını taktım ve eski sistemimden SSD’yi çıkarıp yeni sistemime taktım.(SSD’yi formatlamadan taktım içinde sadece 1 oyun yüklüydü ve Windows kurulu değildi.) Anakart ışığım kırmızı yanıyor. Sistemi ilk kez çalıştırdım ve ekrana görüntü gelmedi. Sorunu nedir ...
  11. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Hocam selamlar kasayı aldım sipariş verdim fandaki rgbler nasıl değişiyor acaba?
  12. Yavuz Selim

Hangi sistemi almalıyım ?

aldığın sistem benimkiyle tamamen aynı mı yoksa değişen bir şey var mı?
  13. Yavuz Selim

Evet tek düşündüren kısmı xfx ekran kartı hakkında pek bir bilgim yok iyi mi acaba bu modeli ?
  14. Yavuz Selim

2 sistem arasında kaldım hangisini almalıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#cr_qna (PSU kalitesi düşündürüyor ileriki zamanlarda değiştirmem biraz zor) diğeri ise bu 75k...
  15. Yavuz Selim

9070XT ve 7800x3d Sistem toplama

ışık rahatsız etmez beni ya hatta olması daha iyi
Geri