seçenekler sanıyorum ki kısıtlı zaten bu fiyatlara. sizce bu ikisi arasında aman aman bir fark var mı varsa da fiyat yükseltmeye değer mi ?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFNCN9CX?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1...
pek bir bilgim yok fakat qd-oledler woledlere kıyasla daha canlı renkler sunmuyor mu bu yüzden daha tercih edilebilir geliyor bana. o yüzden xg27acdms tercih ettim eğer çok fark yoksa attıklarınla onu alacağım.
30.000 TL bütçem var, 2K OLED monitör arıyorum. Biliyorum teknoloji şans işi fakat genel geri bildirimlere göre daha sorunsuz monitör önerileri işime gelir. Arada çok fark varsa 1-2 bin TL çıkabilirim.
Şu ana kadar biraz baktım, ASUS XG27ACDMs monitörünü gözüme kestirdim; önerilerinize göre...
Geçen hafta sistem aldım fakat DisplayPort kablosunu takınca ekrana görüntü gelmiyor fakat HDMI takınca geliyor. Monitörümün HDMI versiyonu 1.4 benim taktığım ise 2.0. Monitörümün DisplayPort versiyonu 1.1 taktığım kablo da sanırım 1.1. Fakat ekran kartımda DisplayPort 2.1 ve HDMI 2.1 çıkışları...
Yeni sistem aldım ekran kartını taktım ve eski sistemimden SSD’yi çıkarıp yeni sistemime taktım.(SSD’yi formatlamadan taktım içinde sadece 1 oyun yüklüydü ve Windows kurulu değildi.) Anakart ışığım kırmızı yanıyor. Sistemi ilk kez çalıştırdım ve ekrana görüntü gelmedi. Sorunu nedir ...