yavuzhankarakoc isimli üyenin son içerikleri

1. yavuzhankarakoc

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Dostlar valla mouse geldi 1 haftadır kullanıyorum çok hafif çok tatlı bir mouse bu fiyata alınabilecek en iyisi olabilir
  2. yavuzhankarakoc

Windows yüklü PC'ye, windows yüklü başka bir SSD takmak?

Çok teşekkürler. O diski taktıktan sonra direkt format başlatırım.
  3. yavuzhankarakoc

Hata alma tarafında herhangi bir hata falan alır mıyım? Bahsettiğim sata SSD'de windows yeni formatlanmış windows
  4. yavuzhankarakoc

Yeni PC topladım içerisinde 500 GB M2 SSD var. PC windows yüklü gelecek bende de şu an mevcut bilgisayarımın MSATA SSD'si var bunda da windows yüklü. Bunu da o PC'ye takacağım. Windows tarafında sorun olur mu tam olarak nasıl bir yol izlemem gerekir?
  5. yavuzhankarakoc

Bilgisayarın reset atması.

Soruna yardımcı olabilecek biri var mıdır?
  6. yavuzhankarakoc

Aida64 programından aldığım ısı görüntüleri. şu da ayrıca bir programdan aldığım görüntüler PC boşta dururken ekran kartı voltajı 7V ve 27V arasında birden değişiyor anlık olarak.
  7. yavuzhankarakoc

Geçen haftaya kadar bilgisayarda black ops dahil oyun oynarken hiçbir sorun yaşamıyordum. Son birkaç gündür oyundayken veya masaüstündeyken bilgisayar durup dururken kendini resetliyor. Resetlerken bilgisayar fanlarından birinde 1-2 saniyelik ses artışı oluyor ama işlemci fanı mı yoksa ekran...
  8. yavuzhankarakoc

Bilgisayardaki videoları upload edebileceğim site?

Pc format atacağım flash diskde yok pcdeki fotoğraf ve videoları rahatça upload edebileceğim bir siteye ihtiyacım var. D'ye de atamıyorum çünkü tamamiyle format atacağım fikri olan?
  9. yavuzhankarakoc

Corsair HS35 Alınır mı

HS35 in ses kalitesi ve mikrofonunu beğeniyorum sadece karşı tarafa ses sekme problemi var. Ses sekme probleminden kastım oyunlar,videolar vs yüksek sesli olduğunda karşı tarafa ses veriyor. Bu sorunu halledenler var ben halledemedim onun dışında çok memnunum kulağımı da hiç rahatsız etmiyor.
  10. yavuzhankarakoc

Yardım Alışveriş kredisi hakkında

Arkadaşlar iphone 11 almayı düşünüyorum alışveriş kredisi ile ancak tam nasıl oluyor bir bilgim yok. Gördüğüm kadarıyla 3 ay taksit yapıyorlar 3500tl üzeri telefonlara. Daha fazla taksit imkanımız yok mudur?
  11. yavuzhankarakoc

Yardım Corsair HS35 ses sekmesi sorunu

Dostlar corsair hs35 kullanıyorum youtubeden video açtığımda, oyun sesleri, discorddan arkadaşlarımın sesleri sürekli karşı tarafa sekiyor bunun çözümü nedir bileniniz var mıdır?
  12. yavuzhankarakoc

İnce hesap DA sistem

Flexy Silver [Donanım Arşivi] I R5 3500 GTX 1660 Super 6GB DDR4 16GB 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com arkadaşlar bu sistemi satın alacağım ancak sistem windows kurulu mu geliyor bilgisi olan?
  13. yavuzhankarakoc

Yardım 144hz uygun fiyatlı monitör önerisi

Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) bu nasıl sizce
  14. yavuzhankarakoc

Yardım 144hz uygun fiyatlı monitör önerisi

144hz monitör arıyorum ancak hangi marka olduğu farkeder mi yoksa en ucuzu hangisiyse alsak olur mu? Önerilere açığım.
  15. yavuzhankarakoc

İşlemci fanı önerisi.

Aslında sorum şuydu işlemci ryzen 3 1200 buna uygun direkt olarak öneriniz olan işlemci fanı var mı? Düşük bütçeliler olur mu yani?
Geri