Hocam baktım bulamıyorum ben yapayım dedim. O şekilde oldu yani :D
1772646775
Aramızda 2 şifrenin lafı mı olur emmioğlu :D Program zaten lisanslanmamış dosyadan compile etmeye izin vermiyor bildiğim kadarıyla birde bin dosyasından log alabiliyorsam bırak ta alayım be adam. :D
1772646810
Rica...
Kanıt olarakta via yazılımı üzerinden klavyemin parlaklık sınırını bırakayım buraya ki işe yaradığı kodda bir sorun oluşturmadığını göstermiş olayım. Yazdığım şekilde yapılırsa klavyenin bricklenmesi yani kitlenmesi sorunu yaşanmaz arkadaşlar. Gördüğünüz gibi normalde 100 küsürlere kadar...
Sizlerin ricasına binaen yeni bir bin compile ettim hocam. En yüksek parlaklık, Fn tuşu yeşil ışığı giderildi, uyku süresi 10 dakika. Ayırca çift tıklamas sorununuz varsa veya ileride oluşursa diye hem bu özellikleri olan hemde çift tıklama sorununu çözen 2 farklı dosya yükledim lütfen...
Çözüm önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla FH 5 oyununda sık yaşanan ve çoğu zaman çözümlenemeyen bir durum imiş. Küçük bir kesimin ise başına FH4 oyununda da gelmiş bu durum. @3uncubayezit hocamın çözümünü denemiştim daha önce fakat işe yaramamış...
Güncelleme: Tekrardan Windows 10'a clean install yaptım ve oyunu tekrar indirdim fakat halen aynı sorun devam etmekte.
Arkadaşlar sorunu parasını aldıktan sonra bu sorunların yaşanmasına göz yuman şirketlerin oyunlarını artık satın almamak ve tekrar indirmemekte buldum, sizlere de tavsiye ederim.
Selamlar arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim. 1 aydır çözemediğim bir durum var. Forza Horizon 4 oyunu açılış ekranında oyuna girmek için devam et butonuna basınca çöküyor.
Sistemi Windows 11'e yükselttim iso dosyası ile ssd'ye tam temizlik yaparak.
Yaklaşık 2 aydır sorunsuz bir şekilde...